Omoijuanfo: Der er muligheder for at slå dem

04.08.2023 11:07

På søndag drager truppen til Farum, hvor FC Nordsjælland venter på Right to Dream Park i tredje runde af 3F Superligaen.

Viceanfører Ohi Omoijuanfo ser frem til en svær kamp på udebane mod tigrene, der aktuelt ligger i toppen af tabellen efter to sejre i de første to runder.

- Som alle ved, så er FC Nordsjælland på egen hjemmebane en svær kamp. De er svære at slå, men vi tror, at vi har en god mulighed for sejr. Vi har mødt dem to gange på udebane i sidste sæson, hvor vi tabte, men særligt i vores sidste møde synes jeg, at vi spillede en god kamp, hvor vi kunne have fået alle tre point.

- Vi må prøve at spille vores eget spil og angribe kampen offensivt. Hvis vi går for langt tilbage på banen, så holder de bare på bolden og gør os trætte. Så vi skal ud at angribe og prøve at presse dem.

Vores norske angriber vil rigtig gerne tage revanche fra sidste uges nederlag på Brøndby Stadion mod OB.

- Der er ingen tvivl om, at det gjorde utrolig ondt at tabe den seneste kamp, hvor alle egentlig følte, at vi havde fin kontrol over OB. Så må vi bare ud og tage revanche. Vi vil gerne gå ud og vise os fra en bedre side og skabe endnu flere store chancer.

Se hele optaktsinterviewet med Ohi Omoijuanfo på Brøndby TV.