Justin Che udlejes

17.08.2023 11:57

Tilbage i midten af juli måned kom det amerikanske 19-årige talent Justin Che til Brøndby IF på en tre-årig kontrakt. Med en fortid som ung fodboldspiller i tyske klubber som Bayern München og 1889 Hoffenheim, har Justin Che mange kvaliteter som han allerede har vist godt frem til træning siden han kom til Brøndby IF, men for at sikre den rette udvikling, så skal han have spilletid. Det fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen her.  

- Justin er en rigtig spændende spiller og han har fået vist sig rigtig godt frem i Superliga-truppens træninger her den sidste måneds tid, der har bekræftet det potentiale vi ser i ham. Vi tror på, at med den rette udvikling, så kan Justin på sigt konkurrere om en plads i startelveren her i Brøndby IF, men lige nu og her har han brug for spilletid og en fast rytme over længere tid. Der er p.t. andre spillere foran ham i køen til spilletid her i Brøndby IF, og derfor har vi samen med Justin drøftet hvordan vi sammen kan få taget næste skridt i hans udvikling. 

- Vi har tidligere udlejet spillere, der har haft udsigt til begrænset spilletid, til klubber i de forskellige nordiske divisioner for at give dem spilletid og udviklingsmuligheder, og nu hvor vi er en del af et netværk, så har vi naturligvis rakt ud til vores netværk. Her meldte ADO Den Haag sig interesseret, da de kunne se værdi i at få tilknyttet en dygtig ung spiller som Justin Che på en lejekontrakt. Det giver værdi for alle tre parter at Justin nu får udsigt til spilletid og dermed udvikling, og derfor har vi indgået en lejeaftale for den kommende sæson med muligheden for at vi kan bringe Justin tilbage til Brøndby IF i vinterpausen.  

Justin Ches kontrakt med Brøndby IF løber til sommeren 2026.