Farvel til Marinus Larsen

07.08.2023 09:00

Brøndby IF og midtbanetalentet Marinus Larsen har indgået en aftale med 1. divisionsklubben AC Horsens, der sender det unge midtbanetalent vestpå med øjeblikkelig virkning. Dermed siger Brøndby IF farvel til den 19-årige midtbanespiller, der kom til klubben som helt ung og har haft hele sin fodboldopvækst i Brøndby IF.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om salget af Marinus.

- Marinus Larsen har siden han var otte år været en del af Brøndby IF og har været igennem alle rækkerne i Brøndby Masterclass, til han siden sidste sommer har været en del af førsteholdstruppen. Marinus er en dygtig midtbanespiller med masser af potentiale, hvilket var årsagen til, at vi i januar 2021 valgte at forlænge hans kontrakt. Med et halvt år tilbage af kontrakten og et stykke vej til spilletid hos os, giver det derfor mening for begge parter, at Marinus Larsen tager det næste skridt i sin karriere, så han kan fortsætte sin udvikling. Marinus er en god spiller med masser af kvaliteter, og vi er sikre på, at det er det rette tidspunkt og skridt for Marinus. Vi har i vores aftale med AC Horsens fået inkluderet en tilbagekøbsklausul, hvilket vi er rigtig glade for, og vi vil aktivt følge med i hans udvikling. Vi ønsker Mini alt muligt held og lykke i AC Horsens.

Marinus Larsen sætter ord på sit farvel efter sine mange år gennem rækkerne i Brøndby IF.

- Det har været en god tid i Brøndby IF, og jeg har været rigtig glad i klubben. Jeg har været i her, siden jeg var helt lille, og har nu været her i elleve år. Jeg har haft nogle gode trænere igennem årene, som har lært mig utroligt meget, men det var tid til, at jeg skulle ud og spille noget mere. Så det er derfor, at vi har valgt at tage denne beslutning og lave en aftale med AC Horsens. Det har været et rigtig godt forløb med CV og klubben. Brøndby IF har været gode til at hjælpe med at finde en ny klub og give gode anbefalinger og rose mig til de forskellige klubber. Så vi har haft en rigtig god dialog, og det er gået helt problemfrit.