Brøndby IF og Ballerup-Skovlunde Fodbold forlænger samarbejdet

31.08.2023 14:00

Brøndby Masterclass Samarbejdet og Ballerup-Skovlunde Fodbold har på baggrund af et længerevarende godt gensidigt samarbejdet valgt at forlænge klubbernes aftale.

I den nye aftale har parterne skrevet under på at indgå i et endnu tættere arbejde.

Et af det helt store udviklingspunkter i den nye aftaleperiode er at arbejde med Ballerup-Skovlunde Fodbolds investeringer i børne- og ungdomsfodbolden. Med klubbens investeringer i netop børne- og ungdomsfodbolden og det styrkede samarbejde mellem Brøndby Masterclass Samarbejdet og Ballerup-Skovlunde Fodboldbold, er det store mål at opnå en stjerne i DBU’s licenssystem.

Sportslig Ansvarlig for Samarbejdsklubberne i Brøndby Masterclass Samarbejdet, Christian Sørensen, ser frem til at arbejde endnu tættere sammen med Ballerup-Skovlunde Fodbold.

- Når vi i Brøndby Masterclass Samarbejdet siger 'Fælles om bedre børnefodbold', så er det lige netop det her, vi mener. Med den nye aftale kommer vi fra Brøndby Masterclass Samarbejdets side til at gøre, hvad vi kan, i samarbejdet for at sætte turbo på udviklingen i Ballerup-Skovlunde Fodbold, fortæller Sørensen og fortætter:

- Vi kommer til at sætte ekstra ressourcer i samarbejdet og bidrage med alt den sparring og rådgivning, Ballerup-Skovlunde Fodbold ønsker. Vi tror på, at vi sammen kan løfte klubbens børne- og ungdomsfodbolden ind i et struktureret talent miljø, som kan hjælpe klubben på vej mod en stjerne i DBU’s licenssystem.

Deler fælles vision for børne- og ungdomsfodbold
Udover de to klubber skal arbejde endnu mere sammen, ser Christian Sørensen også meget positivt på, at de to klubber har en fælles vision for, hvordan børne- og ungdomsfodbold skal se ud.

- Det glæder og motiverer mig, at vi går til den her opgave med samme mål for øje. Det kommer til at gøre processen langt bedre for alle involverede parter, og jeg tror derfor også på, at resultatet bliver rigtig godt.

Et samarbejde med en så stor klub som Ballerup-Skovlunde Fodbold er meget værdifuldt for Brøndby Masterclass Samarbejdet, og derfor går klubben også ydmygt ind til det nyt styrkede samarbejde. 

- Det er vigtigt for os, at begge parter føler, at de for noget ud af vores samarbejde. Derfor går vi også ydmygt til opgaven og glæder os til at kunne bidrage i det omfang, Ballerup-Skovlunde Fodbold ønsker det, således de ikke føler, at vi fra Brøndby IF’s side trækker noget ned over hovedet på dem, afslutter Christian Sørensen. 

BSF sætter stor pris på samarbejdet
Hos Ungdomsformand i Ballerup-Skovlunde Fodbold, Kenn Hillmann, er der også stor glæde at spore over det forlængede samarbejde. 

- Vi værdsætter samarbejdet med Brøndby Masterclass Samarbejdet, og med den nye aftale tager vi sammen samarbejdet til næste niveau, indleder han og fortsætter:

- Vi har modtaget kompetent rådgivning i forbindelse med Brøndby Masterclass klubrådgiver, hvor vi har taget meget til os allerede til stor gavn for alle vores børn og trænere i børneafdelingen, men også den kvalificerede sparring fra Brøndby Masterclass Samarbejdet i forbindelse med fokus på vores børne- og ungdomsafdeling, hvor vi rækker ud efter 'stjernerne' i licenssystemet med målet om at opnå en enkelt stjerne.

- At samarbejdet konkret er udvidet til at hjælpe os i mål med licensprojektet i form af rådgivning og dedikerede ressourcer, sætter vi enormt pris på, og det at vi lægger vores fokus og kræfter rigtigt gør en stor forskel. Vi oplever et stærk og loyalt samarbejde, hvor viden deles men en klar ambition og et oprigtig ønske fra Brøndby Masterclass samarbejdet om at være med til at udvikle vores børne- og ungdomsafdeling.

- At vi har et værdisæt som går hånd i hånd og relationer er bygget op igennem en længere årrække, gør samarbejdet utroligt udviklende, afslutter Ungdomsformand Kenn Hillmann.

Talentchef i Ballerup-Skovlunde Fodbold, Michael Meldgaard, ser meget frem til det gode samarbejde med Brøndby Masterclass Samarbejdet.  

- Samarbejdet har eksisteret i flere år, og nu har vi genbekræftet de gensidige interesser i at træne og udvikle børn og unge fodboldspillere. Vi har en fælles forståelse for, hvordan man træner god børne og ungdomsfodbold og vores fælles visioner kan bringe samarbejdet langt og sikre at vi udvikler talenter, afslutter Michael Meldgaard.