Brøndby IF indgår lejekontrakt med Patrick Pentz

18.08.2023 07:18

Brøndby IF har indgået en et-årig lejeaftale med den 26-årige målmand Patrick Pentz som kommer til klubben fra den tyske Bundesliga-klub Bayer Leverkusen, hvor den tidligere Brøndby målmand Lukas Hradecky er målmand. Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om tilgangen af Patrick Pentz. 
- Patrick Pentz er en dygtig målmand med et højt niveau og som vil gå direkte ind og styrke vores målmandsteam. Patrick er inde omkring det østrigske landshold, hvor han fik debut sidste år, men da der ikke er udsigt til at slå Hradecky af pinden i jagten på spilletid i denne sæson, så har Patrick ønsket at komme ud og få spilletid. Da vi samtidig er i markedet efter en målmand med Patrick’s profil og har fået muligheden for at tilknytte en klasse målmand, har vi valgt at slå til. Med Patricks baggrund i Austria Wien, Reims i Ligue 1 og senest i Bayer Leverkusen, så får vi en erfaren målmand i sin bedste fodboldalder. Patrick er sulten efter at præstere og brænder for at spille sig helt ind på det østrigske landshold. Vi glæder os derfor over aftalen og allerede i dag har Patrick sin første træningsdag med truppen. 
Selv siger Patrick Pentz om skiftet til Brøndby IF. 
- Brøndby IF har et rigtig godt ry og omdømme for at udvikle fantastiske målmænd, hvor jo blandt andet Marvin Schwäbe, Frederik Rønnow og Lukas Hradecky gør det fremragende i Bundesligaen, så da jeg hørte om Brøndby IF’s interesse var jeg ikke i tvivl om, at det var helt rigtige. Jeg er sikker på at jeg kan bidrage til holdet og glæder mig til at møde målmandsteamet og den øvrige trup i dag. 
Patrick Pentz får trøje nummer 1 og har som allerede nævnt første træning med den øvrige trup i dag.