Brøndby IF og assistenttræner Martin Retov fortsætter samarbejdet

02.04.2023 11:30

Han var en af de bærende kræfter i spillertruppen, da Brøndby IF vandt mesterskabet i 2005, og i 2021 var han så igen en del af et Brøndby-mandskab, der bragte guldet tilbage til Vestegnen - denne gang dog som assistenttræner. Det er selvfølgelig Martin Retov, der er tale om, og som i dag er assistenttræner i Superliga-truppens trænerteam.

Martin Retovs kontrakt stod til at udløbe til sommer, men der er nu indgået en ny aftale, som betyder, at han fortsætter i klubben. Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om aftalen.

- Vi er glade for, at Martin fortsætter som en del af trænerteamet, da han dagligt bringer sin store faglige viden og erfaring i spil, hvilket bidrager til den stærke træningskultur i Brøndby IF . Derudover, så er ingen i tvivl om, at Martin som person er utrolig vellidt i hele klubben, og han forstår, hvad der kræves for at spille for Brøndby IF, så vi er glade for, at Martin fortsætter.

Selv siger Martin Retov om at fortsætte i Brøndby IF.

- Vi har et stærkt setup og nogle ambitioner, som vi sammen skal række ud efter i de kommende sæsoner, som er utroligt spændende. Derfor er jeg rigtig glad for at fortsætte i Brøndby IF og bidrage til, at vi lykkedes med at indfri vores mål.

Martin Retov spillede 220 officielle kampe for Brøndby IF i perioden 2002 til 2008, og han blev Årets Spiller i Brøndby IF i 2004. Martin Retov returnerede til Brøndby IF i 2016, hvor han startede som assistenttræner på U17-holdet i Brøndby Masterclass, før han i 2017 blev tilknyttet Superliga-truppen som assistenttræner.