Sejr i Horsens

04.09.2022 14:07

Søndag eftermiddag kom sæsonens første udebanesejr, da AC Horsens blev besejret med 2-0. Nyindkøbet Ohi Omoijuanfo og Simon Hedlund stod for kampens scoringer.

Første halvleg var ellers ikke noget festfyrværkeri. Hjemmeholdet var mest på bolden, og de blågule spillere havde svært ved for alvor at skabe chancer. Kun Daniel Wass og tilbagevendte Jens Martin Gammelby fik testet Horsens-keeperen, med det til følge, at der blev givet en retur.

Anden halvleg blev derimod langt bedre for Niels Frederiksens tropper. Ohi Omoijuanfo skulle nemlig kun bruge syv minutter på at heade et perfekt oplæg fra Daniel Wass i kassen. Bare ti minutter senere var Wass atter i oplæggerens rolle, da han sendte Simon Hedlund afsted i højre side. Svenskeren trak ind i banen og udplacerede køligt mand i buret for hjemmeholdet og gjorde det til 2-0.

Selvom hjemmeholdet lagde tryk på i slutfasen, og sendte den tidligere Brøndby-spiller, Simon Makienok, på banen, kunne det lige så godt være blevet 3-0 som 2-1. Mere blev der dog ikke scoret, og derfor var sæsonens første udebanesejr sikret med 2-0.