Pointdeling mod Randers FC

11.09.2022 16:21

Søndag eftermiddag måtte de blågule spillere gå skuffede ned og takke Sydsiden, efter det lykkedes gæsterne fra Randers FC at sende en udligning i kassen i det femte tillægsminut til resultatet 2-2.

Kampen startede ellers anderledes godt for Niels Frederiksens tropper. Efter bare 55 sekunders spil lå bolden i nettet, da Nicolai Vallys headede Ohi Omoijuanfo fri. Det kvitterede angriberen ved at lægge bolden i kassen. Hans allerede anden scoring i den blågule trøje. Desværre fik han ikke lov at følge op på den gode start. Ohi måtte nemlig forlade banen med en skade midtvejs i første halvleg. Ind i stedet kom Mathias Kvistgaarden.

Vi skulle hen til første halvlegs overtid før nettet igen blafrede på Brøndby Stadion. Det var gæsterne, desværre havde bolden i kassen til pauseresultatet 1-1.

Efter pausen startede de blågule spillere igen godt. Flere gode muligheder tilfaldt blandt andre Mathias Kvistgaarden og Simon Hedlund, men ind ville bolden ikke. Vi skulle faktisk helt hen til det 83. minut, før jublen kunne bryde ud.

Daniel Wass sendte en perle af en aflevering afsted mod bagerste stolpe, hvor Nicolai Vallys dukkede op og headede sin første Brøndby-scoring i nettet, og de blågule på sejrskurs. Desværre lod festen ikke fortsætte. Dybt inde i overtiden kunne den tidligere Brøndby-spiller, Björn Kopplin, lægge bolden ind i et tomt mål, efter Thomas Mikkelsen var sendt i græsset efter en hård luftduel. Dommerens fløjte forblev tavs, og derfor måtte fans og spillere tage til takke med det ene point.