Landsholdsoverblik: Sådan er det gået vores spillere

28.09.2022 07:57

Landsholdspausen er overstået, og du kan i denne artikel få et overblik over, hvordan det er gået vores spillere afsted med deres respektive landshold.

Joe Bell
Midtbanespilleren og resten af det newzealandske landshold skulle møde Australien i to venskabskampe både hjemme og ude, og her blev det til to nederlag for newzealænderne mod Australien.

Bell startede inde og spillede den første times tid i første opgør, men det var australiernes Awer Mabil som sikrede sejren tidligt i første halvleg med et mål efter en halv times spil. Australien vandt derfor første kamp hjemme i Brisbane mod 1-0.

Det andet opgør skulle spilles på newzealændernes hjemmebane i Auckland, og her var Joe Bell på banen i hele opgøret, men måtte endnu engang se sig besejret af nabolandet, som denne gang vandt med 2-0.

Daniel Wass
Wass var udtaget til Danmarks to Nations League-opgør mod henholdsvis Kroatien og Frankrig, som endte med et smalt nederlag til kroaterne og en underholdende 2-0-sejr over verdensmestrene.

Her startede Wass inde på højreback og fik den første times tid på banen mod kroaterne, som desværre vandt opgøret med 2-1, og som samtidig gav dem en god position i toppen af tabellen.

I det andet opgør mod Frankrig kunne han fra bænken overvære den medrivende kamp mod de regerende verdensmestre, som til sidst gav os en sejr på 2-0 foran et stemningsfyldt hjemmepublikum.

Anis Slimane
Midtbanespilleren var udtaget til Tunesiens to testkampe mod henholdsvis Comorene og Brasilien. I første opgør mod Comorene var Slimane placeret på bænken i hele opgøret, som tuneserne vandt med 1-0.

I det andet opgør mod Brasilien startede Slimane inde, og trods en assist undervejs endte det med et nederlag på 5-1 til tuneserne.

Slimane fik de første 81 minutter på banen mod brasilianerne, og han lavede således også en assist til tunesernes udlignende 1-1-mål. Derefter overtog sydamerikanerne kampen, og det blev til et stort nederlag i sidste ende.

Henrik Heggheim og Sebastian Sebulonsen
De to nordmænd var afsted med norske U21-landshold, som var samlet i det sydlige Spanien, hvor nordmændene skulle møde Schweiz og Spanien.

I det første opgør fik Sebulonsen fuld tid på højre back og var også involveret i deres scoring til 1-0, da han sendte et hårdt indlæg i boksen, som blev prikket i kassen af schweizernes egen spiller. Heggheim startede ligeledes inde, men måtte udgå fra opgøret midt i anden halvleg. Kampen blev dog vundet med 3-2 over Schweiz.

I det andet opgør skulle nordmændene møde Spanien, og her fik Sebulonsen 90 minutter på højre back. Spanierne sad på opgøret fra start, og det endte også med et nederlag på 3-0.

Mads Hermansen og Mathias Kvistgaarden
Danmarks U21-landshold skulle op mod kroaterne i to altafgørende opgør om at booke billet til U21 EM næste år, men måtte sig til sidst se sig besejret på straffespark i returopgøret på Vejle Stadion.

I første opgør på kroaternes hjemmebane i Pula startede U21-anfører Mads Hermansen i målet, da kroaterne vandt med 2-1, mens Kvistgaarden blev skiftet ind i det 79. minut og fik de sidste ti minutter på banen.

Returkampen skulle spilles på Vejle Stadion, og her var Hermansen endnu engang med fra start, mens Kvistgaarden blev skiftet ind og ud undervejs i kampen.

Danskerne kom foran med 2-0 i opgøret, men kroaternes reducering til 1-2 betød, at mandskaberne skulle ud i straffespark, som Kroatien trak sig sejrrigt ud af.

Dermed missede danskerne muligheden for deltagelse ved næste års U21 EM.

Oscar Schwartau (U17) og Bertram Kvist (U18)
Schwartau startede inde og kom på tavlen på et straffespark begået mod ham selv, da han og holdkammeraterne besejrede Østrig med 4-2.

I det andet opgør mod østrigerne blev Schwartau skiftet ind efter 70 minutters spil og var med til at køre 2-0-sejren hjem.

Bertram Kvist og U18-landsholdet var afsted til en mini-turnering i Lund i Sverige, og mod Norge startede Kvist inde sammen med U19-spillerne Grosso, Bakhit, og Nartey fra Brøndby Masterclass, som vandt med 2-0.

Bertram Kvist og Vraa-jensen startede inde i finalekampen mod Sverige, og her vandt danskerne på straffespark, da de spillede 1-1 i den ordinære spilletid.