Det sker der omkring Brøndby Stadion inden Lyngby

28.09.2022 12:25

Landsholdspausen er endelig ovre, og derfor går det igen løs nu på søndag, når vi hjemme på Brøndby Stadion tager imod Lyngby Boldklub klokken 16:00. 

Der vil i den forbindelse være en masse spændende aktiviteter i timerne op til kampstart, og du kan i denne artikel læse mere om aktiviteterne for Familie Loungen, Ebbe Skovdahl Fan Lounge og Fanzonen nedenfor.

FIFA23-fest i Familie Loungen
Familie Loungen åbner som sædvanlig to timer før kampstart, hvilket vil være kl. 14:00 på søndag.

I anledning af FIFA23, som officielt udkommer fredag 30. september, kan du på søndag komme og være en del af en masse fede FIFA23-konkurrencer i Familie Loungen.

Vi afholder blandt andet Booztlet Cup, som er vores første FIFA23-turnering med præmier for over 6.000,- i værdi. Du kan læse mere om turneringen og hvordan du tilmelder dig her. Finalen bliver spillet på storskærm i Familie Loungen ca. kl. 15:00, og alle er velkomne til at komme og kigge på. 

Du kan derudover vinde et FIFA23-spil, når vi sammen med Booztlet udlodder hele 20 stk. FIFA23 spil (til PS5). De første 200 børn, der kommer i Familie Loungen, modtager et lod til konkurrencen.

Du kan også prøve det nye FIFA23 på alle vores PlayStation-konsoller. Her kan du blandt andet prøve de nye skill games, hvor vi udlodder et FIFA23 spil til de to, der sætter den bedste highscore. Du får også muligheden for at dyste mod vores professionelle FIFA-spillere i FIFA23. Hvis du er den, der får det bedste resultat, kvitterer vi med et FIFA23-spil.

Det også være muligt at møde Brøndby Esports nye Counter-Strike-hold, der afholder en aim-konkurrence, hvor man kan vinde fede præmier fra MMVision og HyperX.

Ebbe Skovdahl Fan Lounge og fanområde
Loungen åbner kl. 13:00 til søndagens kamp, og der er åbent uden bordbestilling. Det nye fanområde ude foran åbner ligeledes tre timer før kampstart, og her vil der være live musik og Carlsberg-bar, mens der serveres flæskestegssandwich og grillpølser fra grillen. Derudover kan der nydes burgere fra Curly Burger. Alt sammen som kan nydes i de lækre udendørsfaciliteter eller indenfor.

Carlsbergs ølvogn står også udenfor, og uanset om du sidder inde i loungen eller i det overdækkede fanområde, kan du i den første time efter åbning få rabat på drikkevarer med dit sæsonkort, hvor en øl kun koster 35 kr. og en sodavand 20 kr.

Der vil fra kl. 13:00-15:30 være live musik til at sætte stemningen inden kampstart.

Oktoberfest i Fanzonen

Kl. 13:00 
Den tyroler-inspirerede Fanzone åbner. Til dagens kamp kan der nydes burgere fra Lille Ma, durumruller fra Kebab på farten, græsk mad fra Trofi og flæskestegs- og frikadellesandwich. 

Kl. 13:00 - 14:00 
Rabat til Sæsonkortholdere på drikkevarer: 

Øl: 35,-
Sodavand: 20,- 

Kl. 13:15
Beer Pong-turneringen starter

Kl. 13:15 – 15:00 
Live musik fra AlpenMusikanten på scenen

Kl. 15.10
Quiz på skærmene. Test din viden og få chancen for at vinde fede præmier.  

Kl. 16:00 
Kampstart: Brøndby IF – Lyngby BK

 Kl. 16:45 
Pause i kampen: Fanzonen er åben. 

Kl. 17:50 ca. 
Slutfløjt: Fanzonen er åben frem til 19.00.  

Kl. 19.00 
Fanzonen lukker.