Billetinformation til Derby

13.09.2022 17:36

Om lidt over en måned er det tid til sæsonens første Derby på hjemmebane i denne sæson, når FC København gæster Brøndby Stadion 16. oktober med kampstart kl. 14.00.

Et begrænset antal billetter i udvalgte afsnit vil blive sat i åbent salg 21. september kl. 13:00. 

Er der ikke flere billetter i åbent salg, vil de sidste pladser bliver frigivet 10. oktober kl. 13:00.

Information til sæsonkortholdere og billetabonnenter om adgang til kampen
Som de seneste Derby-kampe på Brøndby Stadion, vil Sydsiden blive omdannet til unummereret stemningsafsnit på både øvre og nedre tribune. Dette sker, fordi der forventes en efterspørgsel efter denne type plads, som er højere end kapaciteten på Sydsiden Nedre.

Der kan derfor være ændringer i forhold til, hvordan du har adgang til kampen. 

Nedenfor kan du se, i hvilke afsnit sæsonkortholdere vil være påvirket. Hvis du har sæsonkort i andre afsnit end de fremhævede, vil dit sæsonkort give adgang til kampen som normalt.

Berørte sæsonkortholdere på Sydsiden
Har du sæsonkort i de fremhævede afsnit, vil dit sæsonkort ikke automatisk give adgang, men du skal trække en gratis billet for at have adgang til kampen.

Det er muligt at trække din gratis billet fra onsdag 14. september kl. 13:00.

Information om træk af billetter er sendt direkte til din e-mail. Hvis du er i tvivl om, hvordan du trækker din billet, kan du finde en detaljeret guide her.

Billetabonnementer
Med et billetabonnement skal du som altid trække din gratis billet for at have adgang til kampen.

For at begrænse antallet af tomme pladser på stadion, opfordrer vi til at vente med at trække din gratis billet, indtil du er sikker på, at du kommer til kampen.

Enkelte sektioner kan blive udsolgt jo tættere, vi kommer på kampen, men vi reserverer en plads på stadion til dig frem til ti dage før kampen. Har du ikke trukket din billet inden, vil du kunne risikere, at kampen bliver udsolgt.