Sejr over Randers FC

09.10.2022 18:14

Søndag aften kom vi tilbage på sejrssporet med en vigtig 3-2 sejr over Randers FC, efter både at have været foran, bagud og foran i en målrig forestilling.

Opgøret startede jævnbyrdigt ud for begge mandskaber uden de helt store muligheder. Vi skulle frem til kampens 44. minut, før Andreas Maxsø kunne bringe os i front efter at have omsat et spark fra pletten til mål.

Forinden var vi blevet tilkendt et straffespark af dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen efter en gennemgang på VAR-skærmen. Men 1-0 føringen varede kort, for dybt inde i første halvlegs tillægstid fik hjemmeholdet udlignet til 1-1.

Efter pausen kom spillerne ud med et godt udtryk, og trods gode muligheder var det alligevel Randers FC, som kunne bringe sig på 2-1. Den føring varede dog heller ikke længe, inden Simon Hedlund kunne udligne til 2-2 på et godt hovedstød efter oplæg fra Ohi Omoijuanfo.

Endnu bedre blev det da Kevin Tshiembe bare fem minutter senere steg til vejrs og med lidt hjælp headede bolden i kassen til ny blågul føring.

Kort efter scoringen indtog Tshiembe en ny hovedrolle, idet han blev præsteret for sit andet gule kort, og derfor måtte gå tidligt i bad. Udvisningen betød at vi blev presset langt tilbage i slutminutterne, men trods undertallet blev der ikke scoret yderligere. Dermed kunne vi gå fra banen med tre vigtige point.