Maxsø: Der findes ingen undskyldning

20.10.2022 10:26

Onsdag leverede Brøndby IF et af klubbens dårligste resultater nogensinde, da Aarhus Fremad fra 2. division ekspederede holdet ud af DBU Pokalens tredje runde med de klare cifre 4-0.

Anfører Andreas Maxsø lægger ikke skjul på sin store skuffelse efter resultatet, som han betegner som en ydmygelse.

- Der findes ingen undskyldning for vores præstation, og vi påtager os det fulde ansvar over for vores fans, sponsorer og klubben. Vi må slet ikke tabe sådan en kamp, og når vi ser på cifrene, så er det chokerende. Det er bare ikke godt nok, og vi må se indad nu og finde ud af, hvad der gik galt hver især og som hold.

Aarhus Fremad kom foran 2-0 i første halvleg, hvilket fik cheftræner Niels Frederiksen til at foretage fire udskiftninger efter 38 minutter, hvor Maxsø selv kom på banen.

- Vi må indrømme, at vi simpelthen ikke var mødt op til kampen. Det ansvar må vi som spillere i samlet flok tage på os. Det var pinligt, det vi præsterede i går, og det sidder stadig i kroppen på os, udtaler Maxsø.

På søndag skal Brøndby IF igen til Aarhus, hvor AGF venter i 3F Superligaen, og den kamp ser Andreas Maxsø frem til, for der er noget, der skal revancheres.

- Vi skal bruge en masse tid på at snakke sammen om, hvad der skete i går, for det er vigtigt for at finde ud af, hvordan vi kommer videre. Og vi skal videre. Vi skal rejse os, og det har vi allerede mulighed for at gøre på søndag.

Kampen mod AGF spilles søndag klokken 18.00, og kan ses direkte på Tv3+ og Viaplay.