Kom til Brøndby Street Food Festival på Brøndby Stadion

21.10.2022 08:00

I uge 43 er der dømt Brøndby Street Food Festival på Brøndby Stadion, når Brøndby IF og Mad & Marked inviterer til fire dage med fest, musik og lækker mad for store og små.

Der er gratis adgang for alle, men hvis du til deltage i vores særevents under festivalen, kan billetter købes nederst i artiklen.

Arrangementet finder sted i Fanzonen, Familie Loungen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge, der er overdækket. Så uanset vejret kan du nyde din mad og drikke i tørvejr. Vi tænder gaspejse og varmelamper, så vi sikrer, at hyggen er i top.

PROGRAM 
Foruden den lækre mad fra alverdens foodtrucks kan du i løbet af dagene deltage i en række forskellige aktiviteter, heriblandt:

- Rundvisning på stadion
- Fredagsbar og lørdagsfest
- Esport-klub
- Hygge i Familie Loungen
- Børneaktiviteter: Hoppeborg, pannabane, bordtennis og skattejagt

Følg med på vores Facebook-begivenhed og på hjemmesiden, hvor vi løbende afslører programmet.

Street food, fri bar og live musik fra Alexander Woods og Cindy Chiche

Kickstart weekenden med fredagsbar eller sæt gang i lørdagsfesten på Brøndby Stadion.

Fredag 28. og lørdag 29. oktober kan du nemlig tage dine venner, kollegaer eller familien med til Brøndby Street Food Festival, hvor Mad & Marked står for de kulinariske oplevelser med retter fra hele verdenen.

I Fanzonen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge holder vi selvfølgelig baren åben, og her vil der være mulighed for at købe fri bar i øl og sodavand i 3 timer fra kl. 16.00 – kl. 19.00 begge dage, sammen med 1 stk. madbillet til en værdi af kr. 80,00. Madbillet og fri bar armbånd udleveres i Ebbe Skovdahl Fan Lounge.

Fri bar og street food kan sikres her:

Fredagsbar inkl. fri bar og street food

Lørdagsfest inkl. fri bar og street food

Live musik fra Alexander Woods og Cindy Chiche

På scenen foran Ebbe Skovdahl Fan Lounge præsenteres to nye stjerneskud på den danske musikscene, nemlig Alexander Woods og Cindy Chiche, som både fredag og lørdag spiller den lækreste musik og sørger for at tage dig perfekt ind i weekenden. 

Alexander Woods – fredag og lørdag kl. 17.00

Fra den københavnske undergrund banker Alexander Woods på døren til gennembruddet efter mange år i kunstnerisk søgen. Alexander har undervejs berørt genrer som soul, funk, electronica og rock, og har nu cementeret sin røde tråd i frisk, elektronisk pop. I stormløb bevæger han sig nu frem som ambitiøs leder, med en genkendelig, sprudlende vokal, der bevæger sig over et storladent univers af upbeat pop med kant.

Seneste single ‘Within a Second’ tog for alvor Alexander et skridt op ad stigen med airplay på både DR P4 og P5.

Cindy Chiche – fredag og lørdag kl. 20.00

Dansk/franske Cindy Chiche bringer middelhavskyst og fransk attitude med på scenen, når hun fusionerer engelsksproget pop med fraser fra solrige strande og bordeauxrøde aftenhimler. Med inspiration fra R&B, afrobeat og 00’ernes powerpop kommer hele følelsesregistret på spil, når hun tager os ind i et ærlig, skrøbeligt og relaterbart tekstunivers.

Rundvisning og street food

Kom med bag kulisserne på Brøndby Stadion, hvor vores erfarne rundvisere vil sørge for, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige. Vil du ned og se spillernes pladser på udskiftningsbænken og gå en tur gennem spillertunnellen og ud til banen?

Så gå med rundt den 27., 28. eller den 29. oktober. Turen er selvfølgelig krydret med masser af røverhistorier og sjove anekdoter fra de mange, spændende år i gult og blåt.

Før rundvisningen vil der være mulighed for en lækker smagsoplevelse i én af de mange food trucks til Brøndby Street Food Festival, hvor vi selvfølgelig sørger for en øl eller sodavand til.

Åbningstider

- Torsdag 27. oktober: 16:00-21:00
- Fredag 28. oktober: 11:00-21:00
- Lørdag 29. oktober: 11:00-21:00
- Søndag 30. oktober: 11:00-18:00*
(* ved Ebbe Skovdahl Fan Lounge)

Bestil billetter

Billet til rundvisning, madkupon (værdi kr. 80,00) og 1 øl eller sodavand kan købes her:

Torsdag 27. oktober kl. 19.30

Fredag 28. oktober kl. 13.00

Fredag 28. oktober kl. 19.30

Lørdag 29. oktober kl. 13.00

Lørdag 29. oktober kl. 19.30

Mødested til rundvisning er ved indgang E (Michael Laudrup Lounge) - vær klar 15 min. før afgang. Madbillet udleveres mod fremvisning af billet i Ebbe Skovdahl Fan Lounge. Kom i god tid, så du har tid til at nyde maden i loungen eller Fanzonen.

Der er forbehold for visse lokationer på stadion vil være optaget, og derfor ikke vil kunne fremvises.