Brøndby Stadion får en ansigtsløftning

05.10.2022 08:50

Næste gang, du besøger Brøndby Stadion, vil du måske bemærke, at sæderne ser anderledes ud end tidligere. I denne uge er vi nemlig i gang med at give sæderne en tiltrængt ansigtsløftning, der giver sæderne deres originale mørkeblå farve tilbage.

Processen er enkel, da sæderne bliver brændt i få sekunder med en havebrænder, og den hurtige behandling er nok til at genskabe den originale farve.

Men behandlingen har ikke kun kosmetisk betydning. Det fortæller Stadionchef Tom Larsen.

- På Nordtribunen har vi kørt et forsøg med nanobehandling af sæderne, der skulle betyde, at skidt og snavs fra mennesker og særligt fugle ikke kan sidde så godt fast. Det forsøg har været en stor succes, så derfor udruller vi nu samme behandling til resten af stadion. Det er med til at sikre vores sæder henover vinteren og samtidig bringe resourceforbruget til rengøring markant ned. Det skulle i sidste ende gerne give en bedre stadionoplevelse for vores besøgende.

Næste hjemmekamp for Brøndby er 16. oktober, hvor FC København gæster Vestegnen. Der er kampstart klokken 14.00, og hvis du ikke allerede har sikret dig en billet, så vil der på mandag d. 10. oktober blive frigivet enkelte billetter til åbent salg. 

Har du ikke mulighed for at komme på Brøndby Stadion, kan kampen kan ses direkte på TV3+ og Viaplay.