Landsholdsoverblik: Sådan gik det vores spillere

23.11.2022 09:55

Selvom der lige nu afvikles VM, hvor vi har Daniel Wass og Anis Slimane afsted, har vi yderligere haft 12 spillere afsted med landshold her i november.

Du kan i denne artikel få et overblik over, hvordan det er gået dem.

Daniel Wass
Er udtaget til VM-slutrunden med det danske landshold, som møder Slimanes Tunesien, og derefter Frankrig og Australien. Wass så til fra bænken i hele kampen mod Tunesien, der endte 0-0.

Næste VM-kamp for Wass og det danske landshold er lørdag kl. 17:00, hvor Frankrig er modstanderen.

Anis Slimane
Midtbanespilleren er udtaget til VM med det tunesiske landshold, som er i Gruppe D og derfor møder Danmark, Frankrig og Australien. Slimane spillede den første time i åbningskampen mod Danmark, der endte uden scoringer.

Tunesernes næste modstander ved dette VM er Australien, som de møder på lørdag kl. 11:00.

Ohi Omoijuanfo
Angriberen var udtaget til to venskabskampe med det norske landshold og fik således scoret det vindende mål til 2-1, da han i midten af anden halvleg blev skiftet ind mod Irland i Norges første landskamp i denne termin.

I deres anden kamp mod Finland, som endte 1-1, overværede Omoijuanfo hele opgøret fra bænken.

Blas Riveros
Venstrebacken var afsted med Paraguays landshold, og her fik Riveros alle 90 minutter på banen i opgøret mod Peru, som endte med et smalt nederlag på 1-0. I det efterfølgende opgør mod Colombia var backen ikke at finde i truppen.

Sebastian Sebulonsen og Henrik Heggheim U21
De to nordmænd er udtaget til det norske U21-landshold, som mødte Tjekkiet og Frankrig i to testkampe.

I første opgør fik Heggheim fuld spilletid, mens Sebulonsen blev skiftet ud i det 77. minut mod franskmændene, som endte med 1-1.

I deres andet opgør mod Tjekkiet endte det med en norsk sejr på 4-0. Her spillede Heggheim ligeledes fuld tid, mens Sebulonsen fik den første time på banen.

Mathias Kvistgaarden og Jonathan Ægidius U20
De to unge spillere er afsted med det danske U20-landshold, som mødte Sverige og Ungarn i to testkampe.

Ægidius startede inde og vogtede buret hele kampen, mens Kvistgaarden kom ind i pausen og dermed fik hele halvleg.

I det andet opgør kom Kvistgaarden på tavlen, danskerne vandt med 3-0 over Ungarn, mens Ægidius så kampen fra bænken.

Oscar Schwartau U19
Er for første gang udtaget til U19-landsholdet og møder Tjekkiet i to venskabskampe nede i det spanske. Her blev det til to danske sejre på henholdsvis 3-1 og 3-2.

Schwartau startede på bænken i det første opgør, men var til gengæld at finde i startopstillingen i det efterfølgende opgør og fik derfor sin debut for U19-landsholdet.

Bertram Kvist, Ludwig Vraa-Jensen, Malek Bakhit, Noah Nartey og Matteo Grosso U18
De fem spillere var udtaget til det danske U18-landshold.

Nartey og Bertram Kvist scorede i deres første kamp, som danskerne vandt med 4-1 over Portugal, hvor fire af vores spillere var med fra start i form af Bakhit, Kvist, Grosso og Nartey.

I kamp nummer to vandt U18-holdet ligeledes. Denne gang med cifrene 5-3 over Irland. Både Kvist og Vraa-Jensen fandt her vej til måltavlen en enkelt gang hver.

Sidste kamp endte med et 2-0-nederlag til Japan. Både Kvist, Bakhit, Nartey og Grosso befandt sig i startopstillingen, mens Vraa-Jensen fik de sidste 45 minutter.