Det sagde vi efter Millwall-kampen

26.11.2022 19:57

Det endte uafgjort her til eftermiddag i London, hvor vi mødte Millwall FC i en træningskamp på The Den. 

Du kan læse reaktioner fra nogle af hovedaktørene her.

Martin Retov: 
- Det er langt hen ad vejen en god følelse jeg står med efter kampen i dag. Vi er det dominerende hold i det meste af kampen. Vi har lidt startproblemer i starten af første og anden halvleg, men vi får efterfølgenede sat os på spillet. Jeg synes, vi er det hold, som viser mest initiativ og får skabt de fleste chancer. 

- Vi havde fokus på at spille og turde mere. Vi ville gerne sætte bolden gennem centrum for at få skabt et kompakt centrum og få spillet bredt. Der var nogle taktiske, små justeringer, som jeg synes vi lykkedes godt med. Jeg synes, de leverer en god indsats, og selvom det er en træningskamp, så ligner de nogle spillere, der har lyst til at være her. 

Mathias Kvistgaarden:
- Det første mål er en holdindsats, hvor vi får lagt et godt pres og erobret bolden højt på banen. Oscar får spillet den flot til Vallys, som får lagt den på tværs til mig, og så er jeg heldig at ramme den godt, så målmanden ikke får taget den. 

- Vi tager vores energi og vores attitude på banen med videre til næste kamp. Vi leverer en rigtig god kamp, og jeg synes også, at vi er det bedste hold i store perioder. Det er det, vi tager med på tirsdag i Future Cup-kampen og selvfølgelig fremad, når sæsonen starter igen.