Brøndby Junior afholder julestue på Brøndby Stadion

21.11.2022 09:44

2022 lakker mod enden, og vi har nu spillet vores sidste betydningsfulde kamp i år. Vi vil naturligvis gerne takke af for i år og ønske vores yngste blågule fans en glædelig jul.

Derfor afholder Brøndby Junior julestue på Brøndby Stadion torsdag 24. november fra kl. 15:30-19:00.

Vi slår dørene op til Familie Loungen, Ebbe Skovdahl Fan Lounge og områderne deromkring - og både indenfor og udenfor vil der være fyldt med aktiviteter, konkurrencer, julehygge med mere. 

Superliga-truppen vil naturligvis også gerne sige tak for støtten til dette års kampe, og ikke mindst at ønske alle en god jul og godt nytår. Spillerne lægger derfor vejen forbi til autografskrivning kl. 16:30.

Bliv Brøndby Junior-medlem for kun 199 kr. om året
Brøndby Junior er for alle blågule fans under 16 år. Hos Brøndby Junior kombinerer vi fodbold med sjov og leg, så du har de bedste forudsætninger for at komme i stemning på kampdage.

Som medlem får du mulighed for indløb med spillerne på kampdage, gratis børnebilletter, eksklusive Brøndby Junior-events, fødselsdagsgave og meget mere.

Dette arrangement er allerede udsolgt, men du kan i fremtiden deltage i arrangementer som dette ved at melde dig ind i Brøndby Junior.