CV: Fundamentalt for et langtidsholdbart og økonomisk stærkt Brøndby IF

03.03.2022 07:59

I det netop offentliggjorte årsregnskab kunne Brøndby IF præsentere det bedste regnskab i klubbens historie med et resultat før skat på 83,4 mio. kr.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om den sportslige udvikling:

- Et mesterskab, som det vi kunne fejre i sommer, og den aktuelle placering i toppen af 3F Superligaen kommer ikke af sig selv. Spillerne, trænerne og teamet omkring holdet er naturligvis helt afgørende, men kan ikke stå alene. Et andet meget væsentligt område er udviklingen af spillere i Brøndby Masterclass, og imponerende 37% af spilletiden i mesterskabssæsonen kom altså fra spillere med baggrund herfra. Jesper Lindstrøm og Morten Frendrup er supergode eksempler på spillere, der har været hele vejen igennem systemet og bidraget til den sportslige fremgang for derefter at tage turen ud til top 5 ligaer i Europa og dermed sikret økonomisk gevinst til klubben. Netop balancen mellem at indfri vores sportslige ambitioner og skabe positive transferresultater er fundamentalt for et langtidsholdbart og økonomisk stærkt Brøndby IF.

- At DM-pokalen står i Brøndby IF, og vi nu leverer historiens bedste årsregnskab, er resultatet af, at alle involverede i klubben hen over alle områder i lang tid har bidraget med deres absolut bedste. Vi har i Brøndby-fællesskabet holdt hinanden op på at fastholde fokus og eksekvere på de strategiske valg, der er enighed om i klubben. Opbakningen til den retning, der er sat, har været enorm, og vigtigst af alt har vi vist, at vi står sammen særligt i de vanskelige perioder. Med et nyligt veloverstået vinter-transfervindue, hvor dygtige spillere forlod os og sikrede værdi til klubben, mens nye og dygtige spillere kom til, føler vi os igen rustet til at tage konkurrencen op i et spændende forår, hvor målet igen vil være at sikre deltagelse europæisk fodbold i næste sæson og dermed bygge videre på den historik, der viser, at Brøndby IF har spillet europæisk i af 30 ud af 35 mulige sæsoner.