Opfordring fra Brøndby IF’s sikkerhedschef Mickel Lauritsen: Kontakt os

19.05.2022 12:25

I forbindelse med kampen i Aalborg i søndags var der en episode på tribunen blandt to grupper fans. Brøndby IF’s sikkerhedschef, Mickel Lauritsen, giver her en status på sagen og kommer samtidig med en generel opfordring til klubbens fans.

- Der var desværre en episode på tribunen før kampen mod AaB, hvor to grupper af fans havde nogle uoverensstemmelser, der resulterede i et mindre slagsmål på tribunen. Vi har modtaget videomateriale, som vi gennemgår lige nu, ligesom vi efterfølgende har fået en række forskelligrettede forklaringer af, hvad der skete. Jeg vil meget gerne opfordre alle, der har overværet episoden eller har oplysninger i sagen, til at tage kontakt til klubben, så vi kan komme til bunds i sagen.

- Jeg vil gerne understrege, at vold er fuldstændig uacceptabelt og ikke hører hjemme nogle steder. Det skal være en tryg og god oplevelse at komme på stadion, også på en aktiv stemningstribune. Der er heldigvis kun få episoder som den i søndags i løbet af en sæson, men når de sker, så har vi brug for at vi hjælper hinanden.

Sikkerhedschef Mickel Lauritzen oplyser, at Brøndby IF i denne sæson indtil nu har uddelt i alt 30 karantæner og afgifter for over 60.000 kroner, hvilket er på niveau med tidligere sæsoner.

-  Vi vil generelt meget gerne høre fra Brøndby-fans, der oplever hændelser eller ting, som kunne have interesse for klubbens arbejde med at sikre den bedst mulige afvikling og tryghed til vores kampe. Hvis man på nogen måde føler sig utryg eller overværer episoder med vold, racisme, homofobi eller lignende, skal man ikke tøve med at tage fat i vores vagter eller på anden vis give os besked, så vi kan reagere.

Overværede du episoden i Aalborg eller har oplysninger i sagen, så kontakt os på [email protected].