Ole Palmå: Respekt for fansenes reaktion

03.05.2022 13:50

De mest imødesete kampe i 3F Superligaen hver sæson. Det er, hvad Derbyerne er. Kampene mellem os og FC København har fået en meget stor del af deres status og betydning gennem fansene og den ramme, de skaber til kampene.

Sådan er det dog ikke i mesterskabsspillet i denne sæsons udgave af 3F Superligaen, og det ærgrer direktør Ole Palmå, der godt kan sætte sig i fansenes sted, når de protesterer over beslutningen om ikke at tillade udebanefans til Derby.

- Vi har lige set de aktive fans melde ud i fællesskab, at de vil boykotte stemningen til søndagens Derby i de første 20 minutter og fire sekunder af kampen. Det har jeg respekt for, for ligesom i Parken for et par runder siden, så er et Derby ikke et rigtig Derby uden fans fra begge hold. Dansk fodbold oplever i denne sæson en genopblomstring af fankulturen på tværs af ligaen efter lange perioder med Covid-restriktioner. Derfor ved vi, at der ligger mange og svære overvejelser bag denne beslutning.

- Vi ser frem til at vi i den nye sæson igen kan fylde Brøndby Stadion og Parken til Derby, som det burde være; med fans fra begge hold på tribunen. Det tjener dansk fodbold bedst – både på stadion og foran tv-skærmen, siger Ole Palmå.