Det sker der omkring Brøndby Stadion til Gult Stadion

19.05.2022 13:37

Der vil være flere spændende aktiviteter rundt omkring Brøndby Stadion i timerne op til kampstart, når vi søndag spiller sæsonens sidste kamp hjemme mod Silkeborg IF med kampstart kl. 17:00.

Husk, der er Gult Stadion på søndag - og du kan derfor ved at købe en t-shirt få en billetvoucher med i købet.

Vejret lover +15 grader, så der er god grund til at komme tidligt - og i gult.

Ebbe Skovdahl Fan Lounge og fanområdet
Loungen åbner kl. 14:00 til sæsonens sidste kamp, og der er åbent uden bordbestilling. Det nye fanområde foran åbner ligeledes tre timer før, og her vil der være live musik, foodtrucks, flæskestegssandwich og Carlsberg-bar, mens der serveres grillpølser fra grillen. Alt sammen som kan nydes i de lækre udendørsfaciliteter eller indenfor.

Carlsbergs ølvogn står også udenfor, og uanset om du sidder inde i loungen eller i det nye fanområde kan du nyde din kolde drikkelse i de lækre faciliteter.

Mensah og selfie-konkurrence i Familie Loungen 
Familie Loungen åbner allerede kl. 14:00 i på søndag, og her kigger vores viceanfører Kevin Mensah forbi og skriver autografer kl. 15:30 og en halv time frem.

Søndagens kampsponsor Booztlet udlodder i anledning af sæsonens sidste kamp en håndfuld lækre præmier til tre heldige vindere. Du kan bl.a. vinde en matchworn Brøndby-trøje, en valgfri spillertrøje samt gavekort til Booztlet.

Måden, du deltager i konkurrencen på, er ved at tage en selfie fra vores selfie-stand, dele billedet på Instagram og tagge @Booztlet på billedet.

Hygge og underholdning i Fanzonen
Fanzonen åbner kl. 14:00, og der er som altid mad for enhver smag fra de mange foodtrucks og boder til sultne fans.

Fra kl. 14:45 og en time frem vil der være underholdning på Scenen med tvillingerne Anja og Betina Følleslev fra Strawberry Blonde, som kommer og synger. 

Der er desuden rabat på drikkevarer for sæsonkortholdere, således du kan få en øl til 35 kr. og en sodavand til en 20'er.