Det sagde vi efter uafgjort mod FCM

12.05.2022 23:09

Det endte 2-2, da vi besøgte MCH Arena og mødte FC Midtjylland. Vi skulle helt frem til 95. minut, før Bruus sparkede udligningen, og det ene point hjem, til Vestegnen. 

Vi har samlet reaktioner fra nogle af hovedaktørene. 

Niels Frederiksen

- Vi kommer foran, og vi vidste, at vi ville blive mere presset som kampen skred frem. Vi skulle have prøvet at lukke kampen tidligere. Vi skulle have holdt bedre fast i bolden og tage trykket af. 

- Pulsen er faldet ned nu, men den var oppe at køre en del gange gennem kampen. Det samme var følelsesregistret. Vi gjorde alt for at få det mål, der kunne give os det ene point, og det fik vi igen. 

Andreas Bruus

- Det var forløsende at få scoret, trods det ikke var en sejr. Vi viser, at vi er klar til at stå op for fansene og klubben, selv om det er en hård periode. 

- Vi kommer til at stå for defensivt i anden halvleg. Det vigtige at tage med fra kampen er, at vi kæmper i 95 minutter. Vi stiller os ikke tilfredse med at tabe. Nu må vi bare tage til Aalborg og vinde. 

Christian Cappis

- Ved målet kom vi godt ind bag deres forsvar, og jeg fandt en god plads i feltet. Det var noget, vi havde snakket om på forhånd at opsøge. Heldigvis gik den i kassen. 

- Det var dejligt at score igen, selv om det ikke var den bedste kamp. Det var en hård kamp, og vi fik ikke det spilovertag, som vi altid forsøger at få i kampene, men vi viste god karakter helt til det sidste.

Du kan se alle interviews i fuld længde her.