Sejr over Lyngby BK i træningskamp

05.07.2022 12:25

Det endte med en sejr på 1-0, da vi her til eftermiddag havde Lyngby BK på besøg, og hvor Bertram Kvist fik scoret det vindende mål.

Det startede ellers fint, da vi i de første minutter af opgøret havde flere forsøg på mål og pressede højt. Hedlund havde også kort inden pausen en chance, som meget vel kunne være gået i mål, men mandskaberne gik til pause uden scoringer.

Efter pausen var der blevet skiftet en del nye ansigter på banen, hvor i blandt Bertram Kvist var en af dem.

Den vævre midtbanespiller viste dog også målnæsen frem senere i opgøret, da han efter 72 minutters spil satte bolden i det fjerneste målhjørne, efter Christian Friedrich havde lagt et fornemt indlæg på tværs af feltet, som fandt Kvist ved bagerste stang.

1-0 stod den så, og det blev således også kampens eneste mål og derfor det endelige resultat.

Nu venter der spillerne en frokost, inden truppen tager på træningslejr nede i Rostock i Tyskland om få timer.