Farvel til Jagvir Singh

07.07.2022 11:00

Brøndby IF’s unge offensivspiller Jagvir Singh skifter til FC Fredericia på en permanent aftale. Skiftet sker med øjeblikkelig virkning.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller:

- Jagvir har i Brøndby Masterclass og i Superliga-truppen vist et spændende offensivt potentiale. Det arbejde Jagvir og trænerne i klubben har lagt for dagen, gør, at han i dag er en attraktiv spiller, og da udsigten til spilletid er større hos FC Fredericia end hos os, så giver et skifte til FC Fredericia rigtig god mening for alle parter. Spilletid er nemlig lige præcis det, Jagvir skal bruge på dette tidspunkt i sin karriere, og derfor ønsker vi Jagvir al mulig held og lykke i FC Fredericia og ser frem til at følge ham i sin videre udvikling.

Selv siger Jagvir om skiftet til FC Fredericia.

- Jeg har været utrolig stolt og føler mig i den grad privilegeret over min tid i Brøndby IF, og jeg vil gerne takke alle mine trænere og holdkammerater gennem årene. Jeg startede som barn herude, og jeg har nydt hvert et sekund i Superliga-truppen, men jeg skal ud og have nogle kilometer og spilletid i benene og bygge videre på alt det, jeg har lært her i klubben. Det glæder jeg mig til.

21-årige Jagvir Singh har i sin tid i Brøndby IF fået spilletid i fire 3F Superliga kampe og to pokalkampe, og han scorede to mål, som begge var i pokalturneringen.