Den nye hjemmebanetrøje 22/23 er designet sammen med vores fans

07.07.2022 07:31

Den nye hjemmebanetrøje for sæsonen 22/23 er netop landet i Brøndby Shoppen, og den er blevet til på lidt anderledes vis.

Den er nemlig blevet designet og udviklet i tæt samarbejde med hummel og en lille gruppe af fans, der har været med i en arbejdsgruppe, siden processen startede i efteråret 2021.

Trøjens design er inspireret af vores tidligere spillertrøjer, hvor det blå panel i siderne, strukturen i stoffet og den blå og gule hals nok vækker minder fra slut 80’erne og start 90’erne.

Trøjens gule og varme grundfarve har fået et lille nyk opad på farveskalaen, så den er lidt mere solgul.

Spillertrøjerne er produceret i hummels funktionelle og svedtransporterende ’BeeCool’ materiale, der er både let og smidigt at have på. Trøjen kommer med både korte og lange ærmer. Til denne sæson kan man også få hjemmebanetrøjen i en kvindemodel med korte ærmer, der er mere figursyet, hvis man ønsker dette.

Første gang Drengene fra Vestegnen trækker den nye hjemmebanetrøje over hovedet, bliver mod AGF i 3F Superligaen 17. juli.

Kvinderne spiller for første gang i den nye hjemmebanetrøje mod HB Køge i Gjensidige Kvindeligaen 7. august.

Køb trøjen her.

Fanmediet 3point.dk var med hos hummel, da fansene blev inddraget i processen omkring udviklingen af den nye trøje, og den video kan du se lige her.

Se lanceringsvideoen nedenfor.

OBS: Hvis du læser denne artikel i Brøndby IF-appen, kan du se videoen her på Brøndby TV.