Cappis: Vi skal bygge videre på den gode start

21.07.2022 08:55

Sæsonen startede med en sejr mod AGF i 3F Superligaen i søndags, og i aften står den så på sæsonens første europæiske opgave, hvor polske Pogon Szczecin venter på en varm udebane.

- Vi håber på at kunne komme med den samme intensitet og aggresivitet, som vi gjorde i søndags. Det skal bane vejen for en sejr. 

- En af de ting, vi har talt meget om i truppen, og som bliver tydeligere og tydeligere, er, at vi skal arbejde for hinanden og bakke hinanden op på banen. Det så vi blandt andet i søndags, og det resulterede ikke kun i en sejr, men også at vi holdt nullet - det skal vi også gå efter i aften, siger Christian Cappis.

Stemningen i truppen er god, og der virker til at være en tro på, at hver enkelt spiller bidrager positivt til truppen på og uden for banen.

- Som hold ved vi, at vi mangler vigtige spillere, der sidder ud med skader, men det giver os bare endnu mere grund til at stå sammen på og udenfor banen. I løbet af opstarten er den mentalitet vokset, og vi har alle en god fornemmelse af hinanden. Det skal vi bruge og bygge videre på.

- Kampene mod Pogon afgøres over to kampe, og vi tager opgaven seriøst, så vi får det bedst mulige resultat med hjem til Brøndby - og meget gerne med en sejr, siger den amerikanske midtbanespiller.

Du kan se kampen live på TV2 Sport X med kickoff kl. 18:30.