Getty Images

Rasmus Wikström: Jeg er fit for fight

20.01.2022 12:27

Vores svenske forsvarsspiller er tilbage på banen, efter at have siddet ude i efteråret med en skulderskade. Vinterpausen er brugt fornuftigt, mener Rasmus Wikström.

- Jeg har brugt tiden på ferien til at blive ’fit for fight’. Jeg var ude i lang tid med min skade, så jeg har glædet mig til at komme tilbage, siger han.

På grund af skaden har Rasmus Wikström endnu sin debut til gode for os, men først og fremmest gælder det om at få trænet godt i opstarten. Her indgår han på lige fod med resten af truppen, og selv om det er den hårde vinteropstart, så er det med et smil, han kommer til hvert træningspas.

- Det har næsten været ærgerligt at have ferie. Selvfølgelig har jeg nydt ferien, men jeg har virkelig glædet mig til at komme tilbage og hjælpe holdet. Jeg har savnet at træne og spille med resten af drengene.

- Nu er jeg så klar. Det er fantastisk at være tilbage, og det føles som en ny start.

Første test for Rasmus Wikström og truppen er lørdag 22. januar kl. 13:00, hvor vi møder Lyngby BK i en træningskamp.

Der er desværre ikke adgang for tilskuere på grund af corona-restriktioner, men kampen streames live på Brøndby TV+, som du kan downloade fra App Store og Google Play eller se på desktop på tv.brondby.com.