Farvel til Frendrup

30.01.2022 09:00

Siden 2018 har midtbanespilleren Morten Frendrup været en fast del af Brøndby IF’s Superliga-trup, efter han kom til klubben tilbage i 2015. Nu skifter den 20-årige unge mand dog 3F Superligaen ud med Serie A i Italien. Brøndby IF har nemlig modtaget og accepteret et transferbud fra den italienske klub Genoa C.F.C., som betyder, at Morten Frendrup skifter med øjeblikkelig virkning.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller som salget af Morten Frendrup.

- Dette skifte er en kæmpe mulighed for Morten, som vi ikke vil stå i vejen for. Hverken vi eller Morten var i markedet for et skifte her og nu, men Genoa C.F.C. er dukket op med en meget seriøs, samlet pakke til Morten og en ganske markant transfer til os, hvilket gør, at vi har lyttet til buddet, og i dag kan lukke handlen. 

- Vi under Morten den rejse, han nu skal på, men vi vil i den grad savne Morten i klubben. Hans rejse op igennem Brøndby Masterclass til Superliga-truppen kulminerende med mesterskabet sidste sæson og nu et skifte til en top fem liga på en flot transfer. Frendrups skifte til Genoa C.F.C. vil stå tilbage som et fremragende eksempel på, hvordan vi ønsker at give muligheden til vores talenter, og hvordan man som talent gennem hårdt arbejde kan udleve sine drømme i Brøndby IF.

Selv siger Morten Frendrup om skiftet til Genoa C.F.C.

- Muligheden for at skifte til Serie A og Genoa C.F.C. er en stor mulighed for at tage næste skridt i karrieren, og det har jeg valgt at takke ja til, selvom jeg sagtens kunne have set mig selv i Brøndby IF i lang tid endnu. Jeg har elsket hvert minut i klubben, og den udvikling jeg har været igennem skyldtes ikke blot hårdt arbejde, men også fantastiske holdkammerater som har udfordret mig til træning, og trænere som har troet på mig.

- Sidst, men ikke mindst, så kan jeg ikke sætte ord på hvor meget fansenes opbakning har betydet for mig, særligt efter kampen mod AGF i Aarhus. Derfor var det også noget helt særligt for mig at score mit Derby-mål foran Sydsiden i efteråret, som altid vil stå som noget helt specielt for mig. Brøndby IF er en fantastisk klub med fantastiske fans. 

Morten Frendrup har spillet 93 officielle kampe for Brøndby IF og scoret tre mål.