Brøndby IF skriver kontrakt med Joe Bell

31.01.2022 22:04

Brøndby IF har indgået en 4½-årig kontrakt med den 22-årige midtbanespiller Joe Bell, som skifter fra norske Viking FK. Den New Zealandske landsholdsspiller kom til Viking FK i januar 2020 og har siden da spillet 58 kampe for det norske mandskab.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om tilgangen af Joe Bell.

- Først og fremmest er vi rigtig glade for at det lykkedes at få tilknyttet Joe Bell her i de sidste timer af vinduet. Vi har fulgt Joe i et stykke tid, og det vi har set er en meget arbejdsom midtbanespiller, som med en stor arbejdsiver og øje for spillet forstår ikke blot at erobre bolde, men også fordele boldene klogt fremad i banen. Derudover går Joe altid på banen med et stort overskud og, ligesom Henrik Heggheim, som også skiftede til os fra Viking FK, så er han en spiller som tager en masse ansvar på banen, ikke blot for sig selv, men for hele holdet. Vi glæder os derfor over at Joe nu er en del af Brøndby IF.

Selv siger Joe Bell om skiftet.

- Brøndby IF er en utrolig spændende mulighed for mig og efter et par år i Viking FK føler jeg mig parat til at tage næste skridt. Jeg har lært meget i min tid i Viking FK og vil gerne takke alle i klubben for min tid i klubben.

- Som spiller er jeg typen, der foretrækker at spille bolden hurtigt og fremad i banen, og jeg kan tage temperaturen på en kamp og dermed skrue tempoet op eller ned afhængigt af, hvad vi ønsker. At komme til Brøndby IF er en kæmpe ting for mig, da den har hele pakken: Historien, fansene og en spillestil der passer mig. Jeg har talt med min tidligere holdkammerat Henrik Heggheim om klubben, og han elsker klubben og har fortalt mig om hvor professionel et team, der er om holdet, og at der er gode muligheder for at udvikle sig. Så for mig var det en nem beslutning, og jeg glæder mig til at støde til mine holdkammerater på træningslejren i Portugal senere på ugen.

Joe Bell er p.t. med det New Zealandske landshold, men vil hurtigst muligt støde til Brøndby-truppen i Portugal og deltage i træningslejren. Joe Bell får trøje nummer 6.