31.01.2022 08:30

Brøndby IF køber Frederik Alves Ibsen

Den 22-årige midterforsvarer Frederik Alves Ibsen skifter fra West Ham United til Brøndby IF på en 4½-årig kontrakt med de blågule.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om den nye tilføjelse til forsvaret.

- Frederik fik som spiller i Silkeborg IF hurtigt vist sig frem på et niveau, der tiltrak interesse fra de store ligaer. Skiftet til West Ham United var derfor ikke overraskende på det tidspunkt med en plan om, at han der skulle udvikle sig til Premier League-niveau.

- Frederik har store fysiske kvaliteter, ligesom han er rolig på bolden men vigtigst måske hans stærke karakter som drivkraft, så ingen tvivl om potentialet her. Brøndby IF og Frederik skal nu sammen tage fat på det næste skridt i karrieren og udviklingen, og det glæder vi os til. 

Selv siger Frederik Alves Ibsen om skiftet fra West Ham til Vestegnen.

- Efter et år i det engelske ser jeg frem til at komme til Brøndby IF og fortsætte min udvikling. Jeg kan bidrage med min fysik og fart, men jeg er også sikker på, at jeg stadig kan lære meget, og de rammer, Brøndby IF har, gør, at jeg har valgt at takke farvel til West Ham for denne gang. Jeg glæder mig til at få arbejdshandskerne på og komme i gang.

Frederik Alves Ibsen får trøjenummer 19.