Brøndby IF køber Carl Björk

30.01.2022 17:00

Den 22-årige Carl Björk skifter med øjeblikkelig virkning til Brøndby IF på en 4½-årig kontrakt fra svenske IFK Norrköping.

Om tilgangen af den svenske angriber fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

- Vi har længe fulgt Carl Björk i den svenske liga, og han har det seneste års tid taget store skridt i udviklingen, og vi er derfor rigtig glade for at få Carl Björk ind i truppen nu. I Carl Björk får vi en hurtig løbestærk offensiv spiller, som kan bidrage til vores dynamiske og fremadrettede spil. Carl er stadig ung og kan udvikle sig yderligere i Brøndby, men har allerede har vist sig godt frem for IFK Norrköping, så vi er alt i alt rigtig tilfredse med, at vi i dag kan byde velkommen til Carl Björk.

Selv siger Carl Björk om skiftet til de blågule på Vestegnen.

- Siden jeg kendte til Brøndby IF’s interesse, har jeg ikke været i tvivl om, at jeg var parat til at tage næste skridt i karrieren og blive en del af Brøndby IF. Jeg synes, Brøndby IF spiller på en måde, der passer mig rigtig godt, og Superligaen er en god liga, som jeg glæder mig til at prøver kræfter med. Skiftet sker på et rigtig godt tidspunkt, da Brøndby IF tager på træningslejr om et par dage, hvor jeg får rigtig god mulighed for at lære mine nye holdkammerater og trænerteamet at kende, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

Carl Björk får trøjenummer 12.