Sejr over SønderjyskE i forårssæsonens første hjemmekamp

28.02.2022 20:10

På en kold mandag aften fik vi en 1-0-sejr over SønderjyskE at lune os på. De 16.203 fremmødte fans så Henrik Heggheim heade bolden i et tomt mål efter et hjørnespark, og der faldt ikke yderligere scoringer i kampen, som er vores ottende Superliga-sejr i træk.

Efter 11 minutters spil noterede Joe Bell sig for kampens første afslutning, men langskuddet gik forbi mål.

I stedet blev det Henrik Heggheim, som kunne score kampens første, og eneste mål i det 25. minut, da han headede bolden i et tomt mål på oplæg fra Sigurd Rosted, der forlængede et hjørnespark fra Marko Divkovic.

Vi havde godt fat i spillet, da SønderjyskE blev reduceret til ti mand i 38. minut, efter gæsternes Nikolaj Thomsen blev udvist ved sit andet gule kort.

Det lykkedes os ikke at få sat endnu en scoring i kassen, men der var optræk til flere store chancer i anden halvleg. SønderjyskE havde to større chancer efter pausen, hvoraf den første, som passerede Mads Hermansen, korrekt blev annulleret for offside, mens den anden blev reddet på stregen af Rosted i kampens døende minutter. Dermed forblev stillingen ved 1-0 frem til slutfløjt.