Carl Björk: Vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre

26.02.2022 10:06

Nyt hold, officiel debut og det første møde med Brøndby-fansene.

Det var en begivenhedsrig søndag for Carl Björk, da han startede inde i sejren over FC Nordsjælland i forårssæsonens første kamp.

Og mødet med fansene var noget af det, han havde glædet sig til – også selv om det blev lidt rodet til at starte med, forklarer han med et grin om sin fenerbahce-hilsen:

- Det var en cool oplevelse. Jeg var lidt forvirret i starten og vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre, men det var sjovt og noget nyt for mig.

- Det var fedt at spille for dem på udebane mod FC Nordsjælland, så jeg kan kun forestille mig, hvordan det bliver på hjemmebane på mandag. Jeg havde fået at vide af mine holdkammerater, at fansene får udebane til at føles som hjemmebane, og de havde ret. På Brøndby Stadion bliver det så endnu vildere, så det glæder jeg mig virkelig meget til at opleve på mandag.

Modstanderen på mandag er SønderjyskE og dermed endnu en modstander, som den unge, svenske angriber ikke kender det store til endnu.

- Jeg har hørt, at det bliver en helt anden oplevelse end i søndags. FC Nordsjælland og SønderjyskE er næsten hinandens modsætninger, hvor FC Nordsjælland gerne vil spille med bolden og SønderjyskE mere afventende og fysiske i deres stil. Det bliver en anderledes opgave, men det skal vi også kunne klare, siger Carl Björk, der glæder sig til endnu en forskel i forhold til første kamp – nemlig underlaget.

- Fodbold skal spilles på græs, fastslår han.

Har du ikke allerede købt billet til årets første kamp på Brøndby Stadion, kan du købe den/dem her.

Der er kickoff på mandag kl. 19:00.