Storsejr over Tenerife i årets sidste kamp

04.12.2022 14:05

Søndag eftermiddag var de blågule spillere i aktion for sidste gang i kalenderåret 2022, da CD Tenerife var modstanderen i en træningskamp. Opgøret blev spillet på Estadio Heliodoro Rodríguez López og det endte med en sikker sejr på 4-0.

Kampen startede, set med blågule øjne, perfekt da Simon Hedlund fik plads på kanten og serverede bolden for fødderne af Ohi Omoijuanfo midt for mål. Nordmanden var i situationen iskold og sparkede os sikkert foran efter bare syv minutters spil.

Et lille kvarter senere kom Hedlund så i målscorens rolle, da et højt og aggressivt pres fra Joe Bell gav pote. Newzealænderen opsnappede bolden, og spillede dernæst svenskeren helt fri, og så lå bolden i kassen igen.

Flere mål kom der ikke før pausen i en dominerende Brøndby-halvleg. Det gjorde der til gengæld efter pausen. Indskiftede Marko Divkovic skulle blot bruge otte minutter på banen, inden han kom på scoringstavlen, efter et flot sammenspil med Ohi.

Bare en håndfuld minutter senere blev det endnu bedre, da også Nicolai Vallys kom på måltavlen. Efter eminent forarbejde fra Sebastian Sebulonsen, havnede bolden igen for fødderne Ohi, der denne gang viste køligt overblik og sendte Vallys helt fri, og så stod det 4-0 efter en times spil.

Efter det var opgøret præget af mange indskiftninger fra de to mandskaber, og der blev samtidig ikke scoret mere. Dermed kunne spillerne forlade årets sidste opgør med en god sejr i bagagen.