Status på skadede spillere

18.08.2022 08:00

I kampen mod FC Basel i sidste uge pådrog enkelte Brøndby-spillere sig skader.

Således udgik både Blas Riveros og Simon Hedlund undervejs i kampen, og Mads Hermansen fik ligeledes en skade som i første omgang holdt ham ude af kampen i søndags mod OB.

Alle tre spillere er i starten af denne uge blevet scannet, og der er desværre dårligt nyt for alle tre.

Mads Hermansen har ved sin scanning fået konstateret, at han har pådraget sig en mindre seneskade, som forventes at holde ham ude indtil starten af oktober.

Blas Riveros forventes ligeledes at sidde ude til primo oktober, mens Simon Hedlund forventes at være tilbage på træningsbanen i starten af september.

Brøndby IF’s anfører Andreas Maxsø, som har været ude med et forstuvet knæ siden midten af juli, begyndte i sidste uge at træne med resten af truppen. Han forventes at komme i spil til kamptruppen om et par uger.

Viceanfører Kevin Mensah følger fortsat sit individuelle træningsprogram efter sin knæskade tilbage i marts måned, og han forventes derfor at være klar til kamp, når forårssæsonen begynder.

Carl Björk er, ligesom Andreas Maxsø, påbegyndt træning med resten af truppen efter sin skade i starten af juli, og han forventes igen at være til rådighed for cheftræner Niels Frederiksen i starten af september.