Praktisk information til medrejsende fans i Basel

10.08.2022 12:56

Er du en af de mange fans, som har taget turen ned til Basel, så kan du i denne artikel læse mere om mødested, fanmarch og praktiske informationer om adgang til og fra FC Basels stadion.

Mødested
Barfüsserplatz, 4051 Basel, Schweiz

Barerne åbner fra kl. 12:00.

På mødestedet vil dansk politi, SLO-teamet og vores egne stewards være til stede. Du kan altid henvende dig til dem, hvis du har spørgsmål.

Det anbefales, at fans holder sig i grupper og ikke forlader mødestedet iført merchandise. Samme anbefaling er også gældende efter kampen.

Parkering
Der er ingen parkering tæt på stadion. Der henvises til at parkere i parkeringshuse eller i nærheden af stationen Badischer Bahnhof.

Fanmarch
Marchen vil foregå fra mødestedet. Ruten er 3.5 km og tager ca. 40 minutter. Den forventes at starte omkring kl. 17:00.

Alle fans opfordres til at gå marchen, men for svagt gående vil det være muligt at tage en bus fra mødestedet direkte til stadion.

Såfremt man bliver taget med pyroteknik, bliver man tilbageholdt og skal betale en bøde på 650 schweizerfranc, hvilket svarer til ca. 5.000 kr. Hvis man betaler med det samme, vil man blive 'løsladt' og kan komme med til kamp. Hvis ikke man betaler, så bliver man først 'løsladt', efter kampen er slut.

Stadion
Indgang til St. Jakobs-Park åbner kl. 17:30.

Ved ankomst til stadion, skal Brøndby-fans benytte indgang B. Den er placeret ved krydset Gellertstrasse og St. Jakobs-Strasse.

Inde på stadion kan der betales med lokal valuta og førende kreditkort.

Efter kampen forventes det, at vi vil blive holdt tilbage i op til 45 minutter, før vi kan forlade området.

De fans, som er kommet til Basel med bus, vil blive de første, der forlader stadionet. Der vil være busser til de øvrige Brøndby-fans, som kører direkte til Badischer Bahnhof Station. Herfra kan man tage videre med tog eller bil.

Der er ingen aktuelle Corona-restriktioner.

Det er stadig muligt at købe billet online, hvilket også vil være en mulighed på selve kampdagen frem til kl. 18:00.