Forudbestil den nye udebanetrøje

17.08.2022 14:55

Vi kunne søndag melde vores nye udebanetrøje midlertidig udsolgt, da den er revet væk på rekordtid, og er den hurtigst sælgende trøje i klubben nogensinde.

Selvom vi har bestilt mange flere trøjer hjem, end vi plejer, har vi måtte skuffe en del fans, da den anden levering fra Hummel, der skulle være landet i Shoppen nu, er blevet forsinket som følge af store udfordringer med skibstransport, der har ramt mange virksomheder.

Denne leverance af udebanetrøjer forventes at komme hjem i midten af september måned. Men da vi ikke er sikre på, at der er trøjer nok, åbner vi nu for muligheden for at forudbestille trøjen, så alle der gerne vil have den populære udebanetrøje, kan være sikker på at få sit eksemplar.

Du kan nu gå ind med din profil på:

MIT BRØNDBY IF

og lave din forudbestilling nu. Har du ikke en profil i forvejen, kan du hurtigt oprette en profil med det samme. Når du bestiller udebanetrøjen, kan du også vælge spillertryk og Superliga-mærke med det samme.

Du skal ikke betale noget nu. Når trøjerne kommer på lager, sender vi dig et betalingslink, så du kan gennemføre ordren og vælge leveringsmetode.

Vi kommer til at levere trøjerne i den rækkefølge, som man har bestilt efter. Hvis der ikke er trøjer nok i den næste leverance, så har Hummel lovet at producere flere trøjer med det samme til alle dem, der har forudbestilt.

Disse trøjer sendes direkte med flytransport, så de kommer hjem hurtigst muligt. Hvis man ikke er blandt dem, der får en trøje med den næste leverance i september, forventer Hummel at levere de resterende forudbestilte trøjer i midten af oktober.

Hvis du vil være sikker på at modtage udebanetrøjen med leverancen til september eller oktober, så skal vi have din bestilling senest onsdag den 24. august kl. 12.00.

Det vil også være muligt at forudbestille efter dette tidspunkt, men vi vil ikke kunne garantere, hvornår trøjen kan leveres. 

Har du spørgsmål til din forudbestilling, kan du kontakte os via mail her: Brøndby Shoppen