Det sagde vi efter sejren over FC Basel

04.08.2022 23:58

Torsdag aften kunne de fremmødte tilskuere på et regnfyldt Brøndby Stadion se et blågult mandskab sejre 1-0 over FC Basel. 

Sejren betyder dermed, at vi har en fordel på ét mål, når vi torsdag i næste uge møder FC Basel i returopgøret på St. Jakob-Park i Schweiz. Det var efter opgøret nogle glade spillere, der satte ord på aftenens sejr.

Anis Slimane: 
- Jeg synes, det var en rigtig stærk performance af holdet i dag. Vi kæmper fra første minut til det sidste minut som aftalt. Vi går ud og gør det, vi har fået besked på. 

- Fansene i dag var fuldstændig fantastiske allerede fra det første sekund af. Man kunne ikke gøre andet end at arbejde hårdt, når man hører den kulisse, der er derude. Den stemning der var, den atmosfære der var, den hjalp bare drengene igang. Det var helt fantastisk. 

Marko Divkovic: 
- Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp, en klog kamp. Vi har alt i kontrol. Vi giver dem nogle chancer, men de er et stærkt hold. Vi har også nogle gode chancer i kampen. Den her kamp giver os selvtillid til næste kamp. 

- Det var rigtig godt teamwork i dag. Vi arbejdede hårdt mod bolden og med bolden og kæmpede sammen. Vi skal bare fortsætte sådan. 

Niels Frederiksen:
- Jeg er langt henad vejen tilfreds med drengenes præstation i dag. Både med bolden og imod bolden. Jeg synes, vi leverer en rigtig stærk præstation derinde, og det er fortjent, at vi vinder, selvom det var en lige kamp. 

- Der er ikke nogen der står over, når der skal arbejdes hårdt, eller når det gør en lille smule ondt. Og det ser vi også på træningsbanen hver eneste dag. Vi kan ikke sætte en finger på spillernes mentalitet, professionalisme og arbejdsindsats. Det er en del af det at være et godt hold. 

Mads Hermansen: 
- Det var en helstøbt indsats i dag, hvor vi spillede rigtig godt. Jeg tror, det bliver en helt anderledes kamp i Schweiz, hvor der kommer et helt andet tryk på, så det er vigtigt vi ikke læner os tilbage, fordi vi har spillet en god kamp i dag.