Brøndby IF henter Ohi Omoijuanfo

30.08.2022 19:44

Brøndby IF og den norske angriber Ohi Omoijuanfo har skrevet under på en treårig kontrakt. Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om den nye angriber.

- Det er ingen hemmelighed, at vi længe har ønsket at tilføje en angriber til offensiven. Med Ohi får vi en angriber, som har sin klare styrke i boksen tæt under mål, og som uden tvivl vil give os flere muligheder i front. Han er en erfaren angriber, som med det samme kan hjælpe holdet med sine kvaliteter. Vi har fulgt Ohi tæt de seneste år, og nu opstod muligheden for at hente ham til Vestegnen, så nu ser vi frem til, at han på torsdag træner med første gang og bringer sig i spil til søndagens kamp mod AC Horsens.

Ohi Omoijuanfo siger selv om skiftet til Brøndby IF.

- Brøndby IF har igennem hele forløbet vist stor interesse for mig, og det har betydet meget for mig, så jeg er glad for, at skiftet endelig lykkedes. Med den erfaring jeg har med mig, så er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe holdet, så jeg glæder mig rigtig meget til at møde og lære holdkammeraterne at kende og til at komme i kamp i Superligaen.

Norske Ohi Omoijuanfo får trøje nummer 9 og påbegynder træning med sine nye holdkammerater på torsdag.

Se det første interview med vores nye angriber helt eksklusivt på Brøndby TV+.