Getty Images

Blas: Vi skal blive ved med at spille offensivt

26.04.2022 10:35

Tingene er vendt på hovedet i forhold til den gode sejrsstime, vi kom ind i foråret med og fortsatte i tre kampe. Nu er det blevet til seks kampe uden point, men alligevel er Blas Riveros fortrøstningsfuld.

- Selvfølgelig går det os på, at vi ikke kan få de point, vi synes, vi fortjener. I de seneste tre synes jeg, at vi har rykket os spillemæssigt, men fodbold handler selvfølgelig om at få point og helst tre hver gang, så vi skal blive skarpere og farligere i vores spil. Vi fokuserer på at tage det positive med os og holde fast i, at spillet ser bedre og bedre ud. Vi skal blive ved med at spille offensivt, siger den paraguayanske landsholdsspiller.

Nu skal fokus i denne uge rettes mod kampen på søndag mod Randers FC på udebane.

- Der er ingen nemme steder at spille i 3F Superligaen, og Randers jagter en europæisk plads ligesom os, så jeg forventer endnu et tæt og intenst opgør, men vi tror på, at vi kan tage derover og vinde, så vi kan give vores fans de tre point, de fortjener. Det betyder meget for hele truppen, at fansene uge efter uge bakker os op - selv i en tid hvor det går op ad bakke. Som professionelle fodboldspillere ved vi, at den opbakning er noget særligt, og ikke noget man tager for givet.

- Det var virkelig voldsomt, og jeg frygtede det værste

Blas Riveros fik i gårsdagens kamp mod FC Midtjylland en stempling på knæet og ned over skinnebenet, men selvom det har efterladt ham med en tydelig hilsen på benet, melder han sig klar til søndagens kamp.

- Det var virkelig voldsomt, og jeg frygtede det værste, lige da det skete, så jeg blev selvfølgelig meget overrasket over, at der blot blev dømt indkast. Nu har jeg set den et par gange igen, og min overraskelse er ikke blevet mindre, især når VAR har muligheden for at hjælpe dommeren. Da vi sidst spillede i Silkeborg var der en næsten identisk situation, og her fik vi direkte rødt kort, men lige nu falder de her afgørende kendelser bare ikke rigtig ud til vores fordel. Vi må fortsætte med at arbejde hårdt for hinanden, for det er kun os selv, der kan ændre situationen, slutter Blas Riveros.