Getty Images

Sejr i Sydbank Pokalen over Allerød FK

23.09.2021 19:32

Det endte med en sejr, da vi her til aften vandt over Allerød FK i Sydbank Pokalen med cifrene 8-1. Der stod Brøndby på det meste allerede fra kampens begyndelse, men vi skulle frem til 25' minut for at finde kampens første scoring, som Pavlovic stod for. Kort efter kunne Cappis score til 2-0. Kort før pausen scorede han et drøn af et mål, da han hamrede bolden ind fra feltets kant til 3-0.

Da minuttallet rundt 45 spillede minutter kunne Lumb også sende bolden i kassen, og derfor gik mandskaberne til pause med en Brøndby-føring på fire mål.

Efter pausen skulle vi frem til det 57' minut, før Pavlovic igen kom på måltavlen, da bolden lidt tilfældigt dumpede ned for fødderne af angriberen, og han igen kunne sende bolden i kassen til en føring på 5-0.

I de efterfølgende minutter stod den på debutmål til henholdsvis Singh og Fallenius med scoringer til 6- og 7-0. Ti minutter før tid kunne Uhre score på straffespark, og kort efter kom Allerød FK også på tavlen til kampens resultat, der endte med en sejr på 8-1 til os.