Getty Images

Radosevic: Vi skal fortsætte de gode takter

08.09.2021 13:37

Landsholdspausen er ovre, og derfor ruller bolden igen i 3F Superligaen allerede på fredag, når Silkeborg IF gæster Brøndby Stadion. Senest blev det til en 2-0-sejr på hjemmebane og dermed den første sejr i indeværende sæson.

Josip Radosevic håber derfor på, at man kan fortsætte de gode takter fra den seneste sejr over FC Midtjylland før landsholdspausen.

- Det var selvfølgelig rigtig vigtigt for os, at vi fik den her sejr mod en god modstander som FC Midtjylland, så vi kunne gå på landsholdspause med vores første sejr. Jeg synes, at i kampene forinden var vi lidt uheldige med resultaterne, men nu er vi tilbage på sporet, så vi skal fortsætte vores gode takter mod Silkeborg på fredag, fortæller Radosevic og sætter ord på modstanderen.

- Silkeborg er oprykker denne sæson, men alt andet lige er de kommet fint fra land. Det er dog vigtigt, at vi fokuserer på os selv og bliver ved med at spille vores gode spil, for som vi så mod FC Midtjylland, så kan vi spille rigtig god fodbold. Vi skal derfor blive ved med at stille høje krav til os selv, tro på os selv og tro på, at vi kan vinde. Så simpelt er det.

I løbet af sommeren er der kommet nye spillere til klubben, lige så vel som der er spillere, der er røget den anden vej. Ikke desto mindre mener midtbanespilleren, at man har fået en stærk trup på plads til efterårets mange kampe.

- Nogle spillere forlod os i transfervinduet, og andre er kommet ind – nu er holdet fuldendt, og det er rigtig vigtigt for os, at vi har fået stammen på plads og kan arbejde ud fra det. Vi har en rigtig god trup, og det er vigtigt, når vi har så mange kampe, som vi kommer til at have her i efteråret.

- Vi skal også huske på, at vi er de forsvarende danske mestre, og vi skal som hold blive ved med at bevare det i hovederne, hver gang vi går på banen. Men det er altid godt, når nye spillere med kvalitet kommer ind på holdet og hjælper gruppen med at blive endnu bedre.

Kampen spilles på Brøndby Stadion fredag med kampstart kl. 20.00