Getty Images

Casper Ankergren ny målmandstræner i Brøndby IF

30.09.2021 09:00

Efter knap tre år som målmandstræner i Brøndby IF stopper Claus Fallentin i klubben efter eget ønske. Som ny målmandstræner vender Casper Ankergren tilbage til Brøndby IF efter mange år i udlandet - i først Leeds United og senest Brighton & Hove Albion.
Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om udskiftningen på målmandstrænerposten.
 
- Vi har været utrolig glade for at have Claus med på holdet og den udvikling af vores målmænd, som han har bidraget til. Vi ønsker Claus al muligt held og lykke i sit nye job, hvor han vender tilbage til lærergerningen. Vi er samtidig meget tilfredse med, at vi som erstatning får Casper Ankergren ind som målmandstræner i Brøndby IF.
- Casper har stor erfaring som målmand på topniveau, og siden han stoppede som aktiv i 2017, har han været en del af keeper-trænerteamet på Premier League-holdet Brighton. Caspers erfaring og store passion for målmandstrænergerningen vil kunne bidrage til den fortsatte udvikling af vores målmænd i Brøndby IF. Vi glæder os til at hilse Casper velkommen tilbage til Vestegnen og komme i gang med samarbejdet.
 
Selv siger Casper Ankergren om at vende tilbage til Brøndby IF som målmandstræner.
 
- Tidspunktet er det helt rigtige for mig og min familie at vende tilbage til Danmark efter en lang årrække i udlandet. Rollen som målmandstræner i Brøndby IF er utrolig spændende og med de snakke, jeg har haft med CV og efterfølgende Niels Frederiksen, så glæder jeg mig meget til at komme i gang og indgå som en del af trænerteamet.
- Vi har tre rigtigt dygtige målmænd i Superliga-truppen. Mads er en fremragende målmand, som er gået direkte ind i denne sæson og vist sit høje niveau trods sin unge alder, mens vi i Thomas har en virkelig dygtig og erfaren målmand, som står parat, når han skal bruges og kan udfordre Mads hver dag til træning. Sidst men ikke mindst har vi Jonathan, som er et rigtig stort talent, og som kan udvikle sig til at blive fremtidens mand for os. Så alt i alt er det et rigtig godt trekløver, vi har, og som jeg glæder mig til at arbejde med.
 

Claus Fallentin vil have sin sidste kamp på bænken som målmandstræner på søndag mod Randers FC. Casper Ankergren starter i Brøndby IF i den kommende landsholdspause.