Landsholdsoverblik: Sådan er det gået vores 14 landsholdsspillere

10.10.2021 14:46

Landsholdspausen er en uge gammel, og vi giver dig her et overblik over de 14 af vores spillere, som har været i aktion for deres respektive nationer.

Du kan få overblikket over de resterende landskampe med mulig Brøndby-deltagelse lige her.

Ludwig Vraa-Jensen, Malek Bakhit, Matteo Grosso, Bertram Kvist og Mads Beyer
Både Kvist (central midtbane), Bakhit (venstre back) og Vraa-Jensen (centerforsvar) startede på banen, mens Beyer fik de sidste fire minutter, da det danske U17-landshold i onsdags åbnede EM-kvalifikationen med en 2-0-sejr i Montenegro.

Tre dage senere var Grosso (venstre back), Bakhit (højre back), Kvist (venstre kant) og Beyer (højre kant) alle at finde i start-11´eren, som sikkert besejrede Malta med 5-1. Dermed har Danmarks U17-landshold fået en perfekt start på EM-kvalifikationsgruppe 1.

Danskerne møder gruppens sidste hold, Tyrkiet, på tirsdag.

August Carlsson
Efter ikke at have fået spilletid i tirsdagens kamp mod Tjekkiet fik den offensive midtbanespiller de første 73 minutter af det danske U18-landsholds anden kamp ved en miniturnering i Kroatien.

Desværre formåede hverken Carlsson eller de øvrige danskere at finde nettet, hvorfor det sluttede med et 0-1-nederlag.

Danmarks U18-landshold slutter turneringen i morgen med et opgør mod Belgien.

Christian Friedrich, Filip Andersen og Marinus Larsen
Larsen scorede på straffespark i en dansk 2-0-gevinst ved U19-landsholdets første EM-kvalifikationskamp ude mod Nordirland. Midtbanemanden spillede hele kampen, mens Andersen blev skiftet ind til sin landsholdsdebut med to minutter igen.

I går spillede Friedrich hele kampen på højre back, da Danmark tog en ny sejr, denne gang på 5-2 over Kazakhstan. Larsen fik de sidste syv minutter og nåede at levere en assist til kampens sidste mål.

U19-landsholdet fortsætter EM-kvalifikationen på tirsdag med en udekamp mod Tjekkiet.

Oskar Fallenius
Den 19-årige svensker startede på banen, men kunne ikke forhindre det rumænske U21-landshold i at slå Sverige U20 med 1-0 i Spanien. Fallenius får en ny chance i morgen, hvor modstanderen er Mexico.

Henrik Heggheim
Forsvarsspilleren og resten af det norske U21-landshold led mandskabets første nederlag i EM-kvalifikationen, da Kroatien udnyttede en lynstart til at triumfere med 3-2. Heggheim blev skiftet ud med et kvarter igen.

Heggheim og Norge møder Estland tirsdag aften i endnu en kvalifikationskamp til EM. Foruden Kroatien kæmper nordmændene med Østrig om en billet til slutrunden.

Mads Hermansen og Morten Frendrup
Hermansen leverede nok et rent bur i det danske U21-landsholds 1-0-triumf over Skotland på Tynecastle Park i Edinburgh. Frendrup var med til at krige sejren hjem i det sidste kvarter. Med de tre point har Jesper Sørensen nu vundet sine to første kampe som cheftræner for U21-landsholdet.

De danske U21-drenge står overfor en stor udfordring, når de på tirsdag gæster Belgien i Leuven. Belgierne har vundet deres første tre kvalifikationskampe med en samlet målscore på 8-1.

Anis Slimane
Slimane scorede i den seneste landsholdspause, og den scoring blev belønnet med en startplads i torsdagens tunesiske 3-0-sejr over Mauritania i VM-kvalifikationen. Det resulterede ikke i endnu en kasse, men Slimane kunne alligevel notere sig for 75 minutters spilletid, inden han blev udskiftet ved stillingen 2-0.

Den 20-årige Slimane kan få landskamp nummer 13 i aften, hvor Mauritania og Tunesien atter mødes.