Sejr over FC Nordsjælland i reserveholdskamp

29.11.2021 15:02

Det blev til en sejr på 3-1, da vi her til eftermiddag mødte FC Nordsjælland i en reserveholdskamp på et solbeskinnet Right to Dream Park i Farum. 

Opgøret startede fornemt, da Fallenius efter ni minutters spil med et tørt hug fra kanten af feltet smadrede bolden i kassen til 1-0. Og der skulle ikke gå længe, før vi fik puttet bolden i mål igen. Salech opsnappede en fejl fra en FCN-spiller og lobbede på elegant vis bolden over keeperen langt ude fra til stillingen 2-0 efter et kvarters spil. 

Salechs scoring lagde en dæmper på vores ellers høje pres, og det var, som om vi stillede os ned efter Salechs mål. Det gav plads til hjemmeholdet, og det udnyttede de i midten af første halvleg, da de reducerede til 1-2, som var stillingen, begge mandskaber kunne gå til pause ved. 

Efter pausen kom hjemmeholdet rigtig godt ud, og på trods af et kæmpe spilovertag og flere chancer til følge, så var det Kvistgaarden, der var blevet sat på banen kort forinden, som scorede til 3-1 for os. 

Scoringen gav en smule luft, så vi kunne komme længere frem på banen og stå, men hjemmeholdet dominerede fortsat, og vi havde svært ved at spille os ud af deres pres. 

I slutningen af opgøret kom vi længere frem på banen og havde nogle muligheder tæt under mål, men det blev ikke til mere, og det blev derfor til en sejr på 3-1 over FC Nordsjælland denne eftermiddag.