Hermansen inden FCM: Skal fortsætte god stime

18.11.2021 11:51

Landsholdspausen er ovre, og vi skal derfor endelig i aktion igen i 3F Superligaen. Søndag gælder det nemlig FC Midtjylland, når vi skal en tur til Herning og MCH Arena og spille for tre point. 

Mads Hermansen var efter sin skade tilbage i buret mod Rangers FC og i seneste opgør mod OB, og han håber på, at man kan fortsætte den gode stime, som holdet er inde i. 

- Nu har vi haft en landsholdspause til lige at bryde den gode rytme, vi var inde i, så vi skal selvfølgelig tilbage til vores gode spil og de ting, vi gjorde godt inden pausen. Vi byggede på noget rigtig godt, og det var også noget, som afspejlede sig i de resultater, vi fik. Så det er vigtigt for os at gå ud og bygge videre på den sejrsstime, vi har skabt for os selv, fortæller Hermansen, der føler, man har spillet gode kampe mod midtjyderne på det seneste. 

- Vi har spillet nogle gode kampe mod FC Midtjylland i de senere år, selvom vi ikke altid har haft resultaterne med os. Men vi havde en rigtig god oplevelse, sidst vi mødte dem på Brøndby Stadion, hvor vi jo vandt med 2-0. Så vi tror på vores chance, uanset hvem vi møder, for vi føler, at vi har haft godt fat i dem. 

Nogle stykker af spillerne i truppen har været afsted på landsholdsopgaver og vundet kampe i løbet af pausen. Og det føler målmanden også, er noget, man kan tage med videre. 

- De af os, som har været afsted med landshold, har haft nogle positive oplevelser, og mange af os har vundet vores kampe. Så det giver selvfølgelig et selvtillidsboost og noget positivt, hver gang man vinder og får lov at spille. Så det er selvfølgelig noget, vi skal tage med videre her til Brøndby. 

Kampen spilles på MCH Arena og fløjtes i gang søndag kl. 18:00.