Greve: Ren krig til sidst

28.11.2021 19:12

Det var ikke ligefrem den type af kamp, som Mathias Greve foretrækker. Midtbanemanden blev skiftet ind til en fysisk affære, hvor målsætningen var klar: At forsvare 1-0-føringen hjem. Randers FC trykkede på helt til sidste fløjt, men 1-0-stillingen forblev, indtil Mikkel Redder fløjtede af.

Den sjette Superliga-sejr i træk var en realitet.

- Det er klart, at det har været lidt andre dyder, man har skullet finde frem i de sidste to kampe. Det var ren krig til sidst. Men jeg synes egentlig, at det runder vores efterår meget godt af, at vi afslutter med sådan en krig her. Vi har kæmpet os tilbage fra en rigtig skidt sæsonstart. Nu er vi med, hvor vi gerne vil være. Så det blev lidt mere krig, end hvad jeg normalt kan lide, men det kan også noget, siger Greve.

Vores defensiv afviste angreb efter angreb, og Greve var da også fuld af rosende ord om bagkæden og Mads Hermansen.

- Stor ros til vores forsvarsspillere. Det er nogle store gutter, Randers FC har oppe foran, og de får clearet nogle rigtig flotte bolde i nogle svære situationer. Så stor cadeau til dem, lyder det fra Greve, der desuden kan fortælle, at Niels Frederiksen tog sig tid til at lovprise de defensive spillere i omklædningsrummet efter kampen.

- Der var lidt ekstra ros til nogle af de defensive spillere for de sidste 20 minutters tid, målmanden heriblandt også. Så der var god ros til den måde, vi har fået vendt situationen på i Superligaen, og det er også imponerende. Det er svært nogle gange at få vendt tingene, når man står i en skidt situation. Det har været imponerende, den måde vi har gjort det på.

Brøndby Indefra kan du høre hele interviewet med Mathias Greve, der blandt andet også sætter ord på sejrsstimen, og hvad Niels Frederiksen fortalte spillerne i pausen af dagens opgør.