Sæsonkortsalget er på vej mod ny rekord

14.06.2021 11:12

Da den forgange sæson sluttede, og der kom et mesterskab i hus, startede sæsonkortsalget til den kommende sæson. I første omgang har de eksisterende sæsonkortholdere haft muligheden for at forny deres plads, og denne frist udløber nu på onsdag 16. juni. Samtidig har de fans, der ikke har haft sæsonkort til 2020/21-sæsonen haft muligheden for at købe et sæsonkort eller et abonnement til en ledig plads.

Med to dage tilbage til at forny sit sæsonkort i, har vi på nuværende tidspunkt rundet 11.300 solgte kort, og er dermed på vej mod at slå rekorden fra 2018 på 12.000 kort. Det er allerede inden vi frigiver de pladser, som ikke er blevet fornyet, når det ’åbne’ sæsonkortsalg starter.

Marketingchef Thomas Skov Petersen fortæller om salget.

- Vi har for nylig lanceret de nye sæsonkort- og billetabonnementer, og det ser ud til, at fansene taget positivt imod dette tiltag. Over 80% har nemlig valgt at konvertere deres ’årskort’ til et til et abonnement, hvor man fremover ikke behøver at forny sit kort, og man dermed har sin plads på stadion, indtil man vælger at opsige sit abonnement.

Hvis man ikke allerede har fornyet, skal man huske at gøre det inden onsdag 16. juni kl. 23:59. Du kan forny dit sæsonkort lige her.

Udover at sikre dig plads på stadion, er man med et sæsonkort- eller billetabonnement også sikret en forkøbsret til sin plads, når vi skal spille play-off til Champions League, og derefter skal deltage i gruppespil i enten Champions League eller Europa League.