Joh-foto

Mille Gejl skifter til BK Häcken

24.06.2021 07:03

Brøndby IF må denne sommer sige farvel til offensivspilleren Mille Gejl Jensen, som drager nordpå, hvor hun fremover skal tørne ud for svenske BK Häcken.

21-årige Mille Gejl glæder sig til at prøve sig af i udlandet på en fuldtidskontrakt i et land, som minder relativt meget om, hvad hun kender hjemme fra Danmark.
- Jeg har altid følt, at jeg på et tidspunkt skulle ud og se, hvad udlandet er for noget. Jeg vil se, om jeg vil bruge al min tid på at spille fodbold, eller om jeg bare skal spille hjemme i Danmark og have en uddannelse ved siden af. Nu har jeg besluttet mig for at tage skridtet og prøve det, og se, om det er noget for mig. Ellers håber jeg, at jeg altid kan vende tilbage igen, siger Mille Gejl og fortsætter:

- Jeg har gjort mig mange overvejelser. Jeg har haft en skade igen i år. Det havde jeg også sidste år, som også satte lidt en stopper for, om jeg skulle tage afsted på det tidspunkt. Nu følte jeg i år, at det ikke skulle have lov at sætte en stopper for det. Jeg har brug for at prøve det. Jeg tror på, at det nok skal blive godt. Kulturmæssigt minder det meget om Danmark, og det passer nok godt til mig, for jeg er et tryghedsmenneske, der godt kan lide at føle mig tilpas, hvor jeg er. Det håber og tror jeg på, at jeg kan i Sverige.

Mille Gejl skiftede i 2018 fra KoldingQ til Brøndby IF, hvor hun har haft en god tid. Hun håber på, at hun en dag kan vende tilbage til fællesskabet på Vestegnen.
- Det har været en sindssygt god tid. Jeg er beæret og taknemmelig for, at jeg har været en del af denne klub. Jeg har ikke spillet i en klub, hvor der er så stort et fællesskab som her. Det tror jeg ikke, man finder mange steder, så det er jeg glad for, at jeg har fået lov at prøve. Jeg håber, at jeg vender tilbage til Brøndby en dag, for det har virkelig været en fornøjelse at være her.

Mille Gejl nåede 69 kampe og scorede 32 mål i sine tre år i gult og blåt, og vi ønsker hende alt det bedste og stort held og lykke på den anden side af sundet.